Zapestnica Mogočnih Energij

22,50 

Večja zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Obseg zapestnice narejen na cca. 18,5 cm. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Namenjena ljudem, ki si želijo nekaj več spoznati in nekaj več sprejeti od življenja. Sestavljena iz kombinacije kamnov, ki v nas prebujajo pozitivnost in pogum. Zato jo namenjam tistim, ki čutijo pritisk strahu, notranjega neravnovesja in si predvsem želijo več gotovosti in zaupanja vase. Z zaupanjem in ljubeznijo do sebe, se začnejo risati novi koraki, ki jih želimo že tako dolgo narediti, pa “trenutek nikoli ni bil pravilen”. No, sedaj je.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Temni Alabaster je različnih oblik, kamni so facetirane oblike v večini, premer kamna je nekje 8-9 mm. Tigrovo oko je ploske, nepravilne, večje oblike, velikosti med 8-10 mm. Vmesniki so iz ploščatega Hematita.  V zapestnici so intuitivno izbrani kamni – njihove barve in zaporedje. Nobena izmed zapestnic ni podobna drugi.

Barve se med seboj prelivajo in se med seboj razlikujejo. 

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Temni Alabaster je čista oblika transparentnosti, saj simbolizira čistost. Uporablja se za spodbujanje čustev miru in mirnosti. Močna energija teh kristalov se uporablja za povečanje fleksibilnosti in za večjo prilagodljivost uporabnika. Alabaster vsebuje učinkovite energije, ki omogočajo, da se uporabnik bori proti stresu, zdravi argumente in zagotavlja notranjo harmonijo.

Ta kamen se uporablja predvsem za zmanjšanje strahu in mu pomaga pri odpravljanju motenj in težav. Alabaster je znan kot zaščitni kamen, ki nas uči, kako biti najboljša različica samih sebe. Verjame se, da če oseba nosi ta kristal, začne svetloba miru negovati telo svojega uporabnika. Alabaster velja za fantastičen zdravilni kamen za vse psihološke motnje. Alabastrski kamni spodbujajo korensko čakro in sakralno čakro.

Tigrovo oko – Je topel in sijoč, sintetizira frekvence Sonca in Zemlje, prinaša stabilnost in zavest, medtem ko integrira duhovno s fizičnimi področji. Uči ravnovesje med skrajnostmi, izenačevanje sveta dvojnosti – pravega in napačnega, dobrega in slabega  ter zagotavlja razumevanje osnovne enotnosti za očitnim nasprotjem. Prinaša bolj praktično in sočutno razmišljanje o svoji izbiri in pomaga pri razmišljanju o Duhu skozi vsak korak.  Povezanje  s čarobnim tigrom, kraljem zveri v vzhodni mitologiji. Tigrovo oko je prikazalo pogum, celovitost in pravilno uporabo moči. To je odličen kamen, s katerim boste obnovili ravnovesje v svojem življenju. Izboljšuje občutek lastne vrednosti.

Tigrovo oko podpira potrebne spremembe v vseh vidikih življenja, krepi voljo in jasnost namere, da se manifestira na najvišji ravni. Navdihuje ustvarjalnost in izkorišča svoje talente in sposobnosti ter je odličen za spodbujanje bogastva in dobro presojo, potrebno za njegovo vzdrževanje.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.