Zapestnica Moksha Prema

18,50 

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Obseg zapestnice narejen na cca. 19 cm. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Moksha v Sanskritu pomeni Osvoboditev od trnkov, ki nas držijo prikovane s preteklostjo. Svoboda je vedno posledica, nikoli vzrok. Osvoboditi se in najti Sebe.  Prema se iz Sanskrita prevaja kot Božanska Ljubezen. Ne toliko kot Ljubezen do boga (v katerikoli obliki), ampak kot Velika Ljubezen. Osvoboditi se preteklosti, zaceliti rane in se Odpreti Ljubezni – to je namen te zapestnice.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Roza Aventurin deluje z visoko srčno čakro in lahko daje čudovit občutek za dobro počutje. Večina ljudi meni, da je Roza Aventurin zelo pomirjujoč kamen, ki lahko pomaga pri iskanju možnosti za razumevanje alternativ v življenju, s čimer se odstranijo občutki, da so v določenih okoliščinah ujeti. Roza Aventurin lahko tudi olajša ustvarjalno navdih, ki se zniža s poznavanjem praktičnosti, tako da se osvetlijo resnične možnosti med tistimi, ki na koncu ne bodo uresničile.

Meditacija z rožnatim Aventurinom lahko pomaga pri uravnoteženju subtilnih teles in krepitvi njihovega pretoka energije. Fizično lahko Roza Aventurin pomaga pri zdravstvenih težavah, ki vključujejo kroženje, kri in imunski sistem. Za razstrupljanje se lahko uporablja tudi rožnat Aventurin.

Prinaša poslovni uspeh in spreminja življenje na boljše. Je kristal ezoteričnega znanja. Istočasno pomaga premagati strah in druga negativna čustva, ki izvirajo iz prejšnjih življenj. Labradorit je zelo primeren za duhovno prizemljene, saj jih podpira in odpravlja strah na njihovi poti. Je kamen zaščite in je zelo primeren za otroke.

Mavrični labradorit je zelo mističen in zaščitni kamen, ki prinaša luč. Vzbuja zavest in povezuje z univerzalno energijo. Odbija neželene energije iz avre in preprečuje uhajanje energije. Predstavlja oviro prelivanju negativnih energij med zdravljenjem. Usklajuje fizično in eterično telo ter omogoča dostop k duhovnim namenom. Odpira zavest in utemeljuje duhovne energije v fizično telo. Spodbuja intuicijo in psihična darila, vključno umetnost »pravega trenutka«, prinaša na površje sporočila iz podzavesti in olajša njihovo razumevanje.
Labradorit prežene strahove, negotovosti in psihične ostanke iz preteklih razočaranj, vključno s tistimi izkušnjami iz preteklih življenj. Krepi vero v sebe in zaupanje v vesolje. Odstrani načrte drugih ljudi, vključno miselne oblike, ki so priključene v avro.
Pomirja preveč aktivno energijo uma in domišljije, ki prinaša navzgor nove ideje. Analiza in razumevanje sta uravnovešena z notranjim pogledom. Labradorit prinaša opazovanje in pogled v lastno notranjost. Strnjuje razumske misli z intuitivno modrostjo. Je odličen preganjalec iluzij. Gre do korenin zadeve in prikazuje resnični namen za misli in dejanja. Ta kamen prinaša navzgor potlačene spomine iz preteklosti.