Zapestnica Moksha Trenutka

36,00 

“Moksha v Sanskritu pomeni Osvoboditev od trnkov, ki nas držijo prikovane s preteklostjo. Zapri oči in postoj v trenutku, ki ti daje mirnost. Odpočij si od misli neuspeha. Samo zapri oči in postoj v trenutku. Občuti to svobodo.”

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,5 cm, notranji obseg meri nekoliko manj (ob naročilu lahko v opombe vpišete želen obseg in prilagodim dolžino zapestnice).  Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem.  Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane!

Krizokola je naravni kamen in prihaja iz Afrike ter je velikosti 8mm, lava kamen 6mm in sta polirana gladko. Vsi vmesniki so iz nerjavečega jekla. Slikano pod belo svetlobo, zato dopuščam rahlo razliko v odtenku, a ne v energiji.

Klikni tukaj, če potrebuješ tudi DARILNO ŠKATLICO!

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Nebeški v svojih pomirjujočih barvah modre in zelene, Krizokola zajame mehko spokojnost mirne vode na zlati poletni dan. Krizokola, znana po tem, da pomaga tistim, ki želijo izkoristiti svoje najvišje resnice, ima nežen tok, ki vas vabi, da se prilagodite svojemu občutku čudenja in znanja ter vam da tista orodja, ki jih potrebujete, da postanete svoj največji učitelj.
Mehka ženska energija Krizokole, znana tudi kot učni kamen, vzbudi vašo radovednost in vas vabi k iskanju višjega znanja. Kljub svoji dolgi slavni zgodovini s cesarji in kralji naj bi bil kamen modrih žensk po vsem svetu. Vabi ženske, da to energijo usmerijo v izražanje in ustvarjalnost, da svoje znanje in resnico delijo s svetom in sedijo v spokojnosti svoje duše. Prav tako naj bi bil kamen puščavnikov, ki daje svojo pomirjujočo naravo, da pomaga ljudem, da ostanejo sladki v občutkih osamljenosti.

Ta kamen pomirja, čisti in ponovno da moč vsem čakram in jih usklajuje z božanskim. Iz trebušne čakre črpa negativna čustva, kot so krivda, in obrne uničujočo čustveno programiranje. Srčno čakro zdravi bolečine in povečuje sposobnost za ljubezen. Grleni čakri izboljšuje komunikacijo ter pomaga zaznati, kdaj molčati. 

Medtem ko je Krizokola polna duhovnih in čustvenih lastnosti, se ponaša tudi z močno roko, ki vam pomaga pri reševanju nekaterih fizičnih težav. Ta svetleči modro zeleni kamen je takojšnja dušica duše, ki je vedno pripravljena poslati brneče zdravilne vibracije naravnost v vaš živčni sistem. Pripravljen, da prereže te občutke težke krivde, tesnobe in dolgotrajne depresije, je Krizokola spomladanski tuš za vašo dušo.

Ker je lava znana po svojih snovnih lastnostih, je čudovita za umirjanje čustev. Pravzaprav kakovost ognja iz tal, v smislu zdravilnih draguljev, pripomore k pomirjujoči, a močni energiji. Ker izvira iz surove energije, se šteje, da je kamen preporoda in ščiti pred razsipavanjem nepotrebnih čustev in misli.

Lava kamen odlikujejo čistilne energije Zemlje, saj se večinoma povezuje s spodnjimi čakrami, ki so ‘zadolžene’ za dobro osnovo posameznika – globoke korenine, varnost in finančno zaledje. Tako lava kamen čisti slabe energije, odpravlja blokade 4. čakre – Solarnega Pleksusa in krepi zavedanje sebe. Krepi občutek stabilnosti, nas prizemljuje in povezuje z energijami Zemlje. Pomaga, da se energijsko okrepite in pogumno stopite po poti sprememb. To je čaroben kamen, povezan s čistostjo, saj prihaja iz samega izvora Zemlje. Je zelo lahkoten in pretočen in zato je sposoben hitro transformirati negativne energije v pozitivne.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.