Zapestnica Opal – Gorska reka

20,50 

Zapestnica je dobila ime po čistih in deročih rekah, ki jih najdemo teči med gorami. Takšna prečiščevalna energija, ki jo daje ta barva je resnično lahko barvna terapija, ki umirja um in misli. Mene so misli nesle nekam med plemena Cherokee Indijancev, njihove rituale in svobodno naravo. Svobodni Duh materialnega sveta.

Zapestnica je lahkotna in raztegljiva, tako da je primerna za vse ljudi. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik.  Dolžina zapestnice je cca 18,3 cm, notranji obseg meri nekoliko manj.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Uporabljeni kristali premera 10mm in vmesniki ne vsebujejo niklja ali svinca.

Slikano pod belo svetlobo, zato dopuščam rahlo razliko v odtenku, a ne v energiji.

Klikni tukaj, če potrebuješ tudi DARILNO ŠKATLICO!

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Opal je nežen kamen z lepo vibracijo. Povečuje kozmično zavest in povzroča psihične ter mistične vizije. Spodbuja izvirnost in dinamično ustvarjalnost. Pomaga pri dostopu in izražanju svojega pravega jaza. Vsrkava in odseva. Pobere misli in občutke, ki jih širi, in jih vrne v vir. To je karmični kamen, ki nas uči, da tisto, kar smo dali ven pride tudi nazaj. Opal je zaščitni kamen v tem, če se ga pravilno programira, da nas naredi neopazne oziroma nevidne. Lahko se uporablja, ko se podajamo v nevarne kraje, in pri šamanskem delu, pri katerem je potrebno kaj prikriti.

Ta kamen poveča lastnosti in značilnosti. Na površino prinaša vse, kar je za preoblikovat. Krepi lastne vrednosti, pomaga nam, da razumemo svojo polno možnost. Prinaša lahkotnost in spontanost. Spodbuja zanimanje za umetnost.

Opal je bil vedno povezan z ljubeznijo, strastno željo in erotiko. Je kamen zapeljivosti, ki stopnjuje čustveno stanje in sprosti zavore. Deluje lahko kot čustveni stabilizator. Razprši lahko energijo. Uporabnik ga mora dobro centrirati pred uporabo, da opal razišče ali povzroči občutke, ali pa ima druge kamne v pripravljenost za pomoč pri povezovanju v celoto.

Opal je zelo vpojni in odsevni kamen. Njegova najpomembnejša naloga je osredotočiti se na stvari, ki so dobre za vas in v ozadje potisniti tiste, ki to niso. Opal je karmični kamen, ki vam bo pokazal, da vse, kar ste postavili v vesolje,  najde način, da se vrnete k vam. Opal vam bo pokazal svoj polni potencial, kar bo okrepilo vašo motivacijo za uspeh. Ta kamen spodbuja notranjo rast. Opal vam bo pomagal biti na pravem mestu ob pravem času. Pokazal vam bo, kako lahko prepoznate priložnosti, ki jih nihče drug ne more.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.