Zapestnica Opal Modrina morja

20,50 

Zapestnica je lahkotna in raztegljiva, tako da je primerna za vse ljudi. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik.  Obseg zapestnice je narejen na cca 18,3cm.  Priporočam osebi, ki si želi stopiti na pot sprememb, da skozi njo najde Sebe, izboljša komunikacijo na vseh ravneh, zlasti duhovno. Skoznjo povečujemo moč in ubesedimo naše skrite občutke. Sporočilo zapestnice: “Smisel življenja je – Živeti Resnično in Iskreno.” Nebesno modre je barva grlene čakre – Višudhi = čiščenje. Glas je nosilec številnih informacij, kar omogoča verbalno komunikacijo. Pogoj za dobro komunikacijo pa je dobro razvito grlno središče, ki omogoča obvladovanje jezika. S peto čakro sta povezani tudi sposobnosti učenja in koncentracije ter odprtost za mnenja drugih. Pomembno vlogo ima ta čakra tudi pri izražanju resnice: ljudje z uravnovešeno grlno čakro so resnicoljubni in nimajo težav suvereno izražati resnice. (vir)

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Uporabljeni kristali premera 10mm in vmesniki ne vsebujejo niklja ali svinca.

1 na zalogi

Kategorija:

Opis

Opal je občutljiv kamen z lepimi, a živahnimi energijami. To je kamen, ki bo okrepil vašo kozmično zavest in okrepil svoje mistične in psihične vizije. Navdihne izvirnost in ustvarjalnost ter daje dodatno vzpodbudo. Energije tega kamna vas bodo tudi spodbudile, da izrazite vaš resničen jaz. Tako se boste počutili samozavestni in udobno vam bo v vaši koži, kar se kaže v besedah, mislih in dejanjih. Opal je zelo vpojni in odsevni kamen. Njegova najpomembnejša naloga je osredotočiti se na stvari, ki so dobre za vas in v ozadje potisniti tiste, ki to niso. Opal je karmični kamen, ki vam bo pokazal, da vse, kar ste postavili v vesolje,  najde način, da se vrnete k vam. Opal vam bo pokazal svoj polni potencial, kar bo okrepilo vašo motivacijo za uspeh. Ta kamen spodbuja notranjo rast. Opal vam bo pomagal biti na pravem mestu ob pravem času. Pokazal vam bo, kako lahko prepoznate priložnosti, ki jih nihče drug ne more.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.