Zapestnica The Queen – Pure Waters

27,50 

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Obseg zapestnice narejen na cca. 18,5 cm (ob naročilu lahko v opombe vpišete želen obseg in prilagodim zapestnico).   Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Namenjena ljudem, ki si želijo nekaj več spoznati in nekaj več sprejeti od življenja. Zapestnica je sestavljena iz raznobarvnega Mokaita, velikosti 10×9 mm, ki je facetiran in Kamene strele s premerom 8 mm. Zbrušeni so v mehke, majhne konice, sestavljeni pa intuitivno.

The Queen – Pure Waters so namenjene tistim, ki v trenutku potrebujete zaščito, da lahko prebudite vse notranje potenciale, ki vas bodo popeljali na pot iskrenosti in intuitivnosti. Povezanosti s Seboj. Iskrenim seboj. Naj vam prinese upanje, občutke veselja in navdušenja, ko odpirate vrata v svoj novi svet, kjer ste lahko svobodni in ljubljeni. Dovolite si narediti korak. Sporočilo zapestnice: V preteklosti ni smiselno živeti, ker je zaključena. Pomembna je sedanjost, saj ta ustvarja prihodnost.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Vmesniki ne vsebujejo niklja ali svinca.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Mokait Jaspis je negovalni kamen, ki vam lahko da tisto, kar potrebujete. To je ozemljitveni kamen, ki vas ohranja močne in stabilne. To je zaščitni kamen, ki vas bo zaščitil pred negativnimi energijami. Povečuje vašo ustvarjalnost in spodbudi pretok popolnoma novih idej. Mookait je močan zdravilni kamen, ki vam daje občutek stabilnosti in vam pomaga pri odločanju. Podpiral vas bo pri prehajanju težkih časov, saj prinaša občutke miru in udobja v Življenju.  Poveča primarni občutek Celostnosti. Pomaga pri iskanju široke slike v življenju in izboljšuje samopodobo. Kar je pomembno – jača povezavo z našo Dušo. Njegovo najpomembnejše sporočilo je:

V preteklosti ni smiselno živeti, ker je zaključena. Pomembna je sedanjost, saj ta ustvarja prihodnost.

V tradicionalnem domačem jeziku Zahodne Avstralije beseda mooka pomeni „tekoča voda“ in se nanaša tudi na številne izvire, ki segajo v območje Mooka. napolnjuje z občutki upanja, veselja in navdušenja. 

Kamena strela je zaradi svoje edinstvene spiralne kristalinske oblike najmočnejši ojačevalec zdravljenja in energije na planetu. Najden je po vsem svetu. Vsrkava, zalaga, osvobaja in uravnava energije in jih deblokira. Kristal kamene strele je tudi najbolj univerzalen kristal za zdravljenje. Uporabljamo ga lahko za zdravljenje tako ljudi kot tudi za živali. Vibracija kamene strele uravnava človeško energijo s kozmično ter hkrati umirja, sprošča in odpravlja stres. Je kristal, ki učinkuje izredno hitro in močno. V kolikor pa kristal kamena strela položimo v prisotnost drugih kristalov, le-ta izjemno okrepi moč oz. frekvenco teh kristalov ter tako ojača njihovo delovanje.

Ena najmočnejših lastnosti oz. vibracij kamene strele je tudi ta, da nas vseskozi usmerja k cilju, osredotoča na nadaljnje korake v življenju ter tako vodi k doseganju življenjskega poslanstva.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.