Zapestnica Zlatih Vibracij

47,50 

Izredna kombinacija kamnov, ki povečuje zaščito avre in poskrbi, da Svetloba zasije skozi in zaceli, odnese, odpravi vse, kar nam ne služi in pomaga pri celjenju ran. Pomaga pri nastanku novega prostora, za nekaj novega. Da se ne vrtimo več v stari, dotrajani zgodbi, ki nam ne služi in si dovolimo – prestopiti tisti prag izven naše cone udobja, ki pomeni samo in zgolj napredek. Razcvet.

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,3 cm, notranji obseg meri nekoliko manj. Obseg se žal ne more prilagoditi. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Nanizana je na dvojni niti, zato svetujem previdnost, ker ima Auralit zelo ozko luknjo. Izogibati se daljšemu izpostavljanju na soncu.

Roževec je premera 6 x 2mm, Auralit je ovalen (1,7 cm x 1 cm) in Lepidolit je premera nekje 8 mm. Na voljo sta samo 2, na sliki je ena od njiju, vsaka je Unikatna in se ne more ponoviti, saj so kamni umetnost zase.

Slikano pod belo svetlobo, zato dopuščamo  majhno razliko v odtenku, a nikakor v energiji.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

1 na zalogi

Kategorija:

Opis

Zlati Lepidolit je redka in izjemno močna Kristalna variacija, ki združuje tradicionalne lastnosti Lepidolita z energijo svetlobe. Z uravnoteženjem in poravnavo zgornjih čaker, zlasti čaker tretjega očesa in kronske, ter vlivanjem teh energetskih centrov s svetlobo in visokimi vibracijami, zlati kristal Lepidolita pomaga razbiti vsako negativno ali zataknjeno energijo in prebuditi vaš najvišji potencial. Je popoln kamen za izboljšanje vaše meditacije, čiščenja energije ali katere koli druge duhovne prakse.

Pomirjujoč vpliv Lepidolita je koristen za najrazličnejše posameznike. Hitra hitrost sodobnega življenja je lahko izjemna in nič ni podobnega tradicionalnemu, pomirjujočemu dragemu kamnu, ki vam pomaga, da se sprostite. To je lep gemstone za spodbujanje duhovne sreče, spoštovanje, in identitete, medtem ko preostali mirno in mirno.

Auralit – 23 kristal je nov kristal za čiščenje kode, celjenje DNA in celično aktivacijo. To je kamen prebujanja na vsakem nivoju. Ta kamen ima močno sinergijo energije, je močan čustveni zdravilec, “zdravilec duš”.  Auralit – 23, znan tudi kot Rdeča Kapa Ametist, je zelo redka mešanica kristalov in eden od Zemljinih najstarejših mineralov; po ocenah naj bi nastala približno 1,2 – 1,5 milijarde let nazaj. Edini kraj, ki obstaja, je kraj njegovega prvotnega odkritja, severno od jezera Superior v Ontariu, Kanada.
Ametist Auralit je redka vrsta ametista, ki vsebuje mešanico 2 do 7 različnih mineralov s seznama 23. Po ocenah je nastala v času, ko so kometi močno vplivali na Zemljo.
Auralit je zelo pomirjujoč kamen, ki naj bi zagotovil povezavo z angelskimi kraljestvi. Ta kristal spodbuja svobodno razmišljanje in verovanje. Odpravlja samooklicane omejitve in nezdrave vedenjske vzorce, ki ti omogočajo doseči svoje težnje, sanje in cilje.
Auralit ima zelo pomirjujočo energijo. Če potrebuješ odlog od stresnega življenja, ti bo ta kamen olajšal skrbi in tesnobo. Lahko pomiri jezo in živce in ti pomaga razmišljati, preden ukrepaš. Prinaša zavedanje in povezanost z angeli in duhovnimi vodniki.
Auralit – 23 je najbolj močan kristal na planetu z najvišjo vibracijo in drži energije 23 različnih elementov in mineralov, vse v enem – vključno s titanitom, cacoxenitom, lepidocrocitom, ajoitom, hematitom, magnetitom, piritom, pyrolusit, zlatom, srebrom, platino, nikeljem, bakerom, železom, limonitom, sfaleritom, covellitom, chalcoppyritom, gialitok, epidotom, bornitom, rutilom, in dimljenim quartzem, združeni v Ametist. Kot bi imel 23 kristalov v enem, močnega zaveznika in orodje za duhovno zdravljenje.
Lepa rožnata barva kremena, s svojo nežno rožnato esenco, je kamen srca, kristal brezpogojne ljubezni. Nosi mehko žensko energijo sočutja in miru, nežnosti in zdravljenja, prehrane in udobja. Ugodno vpliva neposredno na srčno čakro, raztaplja čustvene rane, strahove in zamere ter kroži božansko ljubečo energijo po celotni avri. Prebudi srce k svoji prirojeni ljubezni, daje globok občutek osebne izpolnitve in zadovoljstva, ki omogoča sposobnost, da resnično daje in prejema ljubezen od drugih. 

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.