Zapestnica Energij Svetlobe

19,50 

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Obseg zapestnice narejen na cca. 19 cm. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Namenjena ljudem, ki si želijo živeti bolj izpolnjeno, pozitivno naravnano življenje. Ljudem, ki si želijo udejaniti svoje ambicije in cilje, predvsem pa več veselja in svetlega navdiha.

Ročno narejeno. Vse pravice pridržane!

Zlat kamen in Citrin sta premera 8mm, Mesečev kamen ja premera 6mm.

Napis: “Verjela je, da zmore, zato je to tudi naredila.”

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Naravni citrin je kamen manifestacije, domišljije in osebne volje. Prenos moči sonca energizira in daje življenje. Njegova frekvenca prebudi ustvarjalnost in domišljijo ter ohranja proces preoblikovanja sanj in želja v oprijemljivo obliko. Citrin s čisto rumeno energijo spodbuja polno življenje, sveže začetke in nove cilje. Naravni citrin ne zadržuje ali nabira negativne energije, zaradi česar je zelo varen za okolje. Deluje na fizični in subtilni ravni, preoblikuje negativne misli v pozitivne. To je eden izmed dveh kristalov na Zemlji, ki ga nikoli ni treba očistiti ali očistiti. Drugi je Kianit. Citrin je prozorna, rumena sorta kvarca, zlato – rumene barve, medu ali skoraj rjave barve, lahko vsebuje tudi mavrične odtenke ali nianse sivke. Ime izhaja iz francoske besede citron, kar pomeni limono. V Grčiji je bila v Grčiji že 300 let pr. N. Št., Zaradi svoje barve pa se včasih pomotoma imenujejo Gold Topaz, Madeira ali španski Topaz ali Safranite. 

Citrin je kamen, ki nosi moč sonca. Torej, segreva, spodbuja in omogoča veliko ustvarjalnost. Je kristal, ki nikoli ne potrebuje čiščenja. V sebi ima veliko moč čiščenja in regeneriranja. Zelo je varovalen za okolje. Absorbira, pretvarja, razžene in prizemlji negativno energijo. Dela nas odločne, na vseh ravneh življenja. Kot zaščitnik avre, deluje kot sistem zgodnega opozarjanja. Na ta način lahko zaščitimo sami sebe. Dana mu je sposobnost, da očisti čakre, še posebej trebušno čakro. Aktivira kronsko čakro in odpira intuicijo. Citrin čisti in drži ravnotežje subtilnih teles ter jih fizično uskladi.

Je eden od kamnov obilja. Uči nas dinamičnosti ter nam pove kako udejaniti in privabiti bogastvo, blaginjo, uspeh in vse dobre stvari.

Zlat kamen je poln veselja, kamen svetlega navdiha. Postopoma vliva živahno veselje, dobro naravo in povečuje intuicijo. Če je življenje izgubilo svojo sladkost, jo bo sončni kamen obnovil in nam pomagal, da jo sami negujemo. Čisti vse čakre in prinaša v njih luč in energijo, ta kamen omogoča, da skozi zasije sreča. Zlat kamen prinaša globoko povezavo s svetlobo in prenavlja moč sonca med meditacijo in v vsakdanjem življenju.
Zelo je koristen za odstranjevanje »trnkov« od drugih ljudi, če je lokaliziran v čakre ali avro. Ti trnki so lahko na duševni ali čustveni ravni in so lahko zaradi posesivnih staršev, otrok ali ljubimke oziroma ljubimca. Imajo učinek odvajanja naše energije. 
Ta kamen deluje kot antidepresiv in dviga temno razpoloženje.

Zlat kamen, znan kot kamen ambicije, vam lahko pomaga doseči svoje cilje z vztrajnostjo in odločnostjo. Noben cilj ni prevelik ali premajhen z zlatim kamnom. Ko se odločite, da želite nekaj doseči, bodo njegove energije delale z vami, da bi se to zgodilo! Pomagal vam bo ostati v miru tudi v čustveno nestabilnih trenutkih. 

Bel Mesečev kamen je »kamen novih začetkov«. Močno je povezan z luno in intuicijo. Kot luna, ta kamen odbija in nas spominja, da, kot se luna zbuja in pojema, tako je vse del iz ciklusa sprememb. Njegov najmočnejši učinek je, da umirja čustva. Zavestno in nezavedno spodbuja intuicijo in empatijo. Spodbuja lahko razumljiva sanjanja, še posebej v času polne lune. Tradicionalno se uporablja za izboljšanje psihičnih sposobnosti in za razvoj jasnovidnosti. Mesečev kamen pomirja čustveno nestabilnost in stres ter stabilizira čustva. Izboljšuje čustveno inteligenco. Položen na trebušno čakro, pritegne ven stara čustvena blebetanja, tako da jih je mogoče razumeti in nato raztopiti. Zagotavlja globoko čustveno zdravljenje in zdravi bolezni zgornjega prebavnega trakta, ki se nanašajo na čustveni stres.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.