Koraki oddaje naročila – Pomoč

  1. KORAK – Izberi izdelek in ga dodaj v košarico
  2. KORAK – lahko nadaljuješ nakup ali pa ga zaključiš tako, da stisneš “nakupovalna košarica/na blagajno”. Lahko tudi zgoraj, ko se izpiše “Izdelek “x” je dodan v košarico, pritisneš “Prikaži košarico”.  Lahko pa zgoraj, v desnem zgornjem kotu poiščeš ikono 🛒 “BLAGAJNA” in jo pritisneš, da te popelje na blagajno.
  3. KORAK – pregled košarice in vnos morebitne kode kupona (če jo imaš) v kvadratek in pritistni gumb “Unovči”. V košarici lahko tudi izbereš primerno količino izdelkov in jo morebiti posodobiš.
  4. KORAK – pritisni naprej, da se odpre stran, kjer je potrebno vpisati vse potrebne podatke, ki so označeni z * (zvezdico). Brez vseh nujnih vpisanih podatkov ne bo šlo zaključiti nakupa. Podatke potrebujemo samo za odpremo naročenega.
  5. KORAK – PREBERI IN SPREJMI SPLOŠNE POGOJE POSLOVANJA
  6. KORAK – PRITISNI NA GUMB “ZAKLJUČI NAKUP/ODDAJ NAROČILO”

Pomembno je vpisati točne podatke in e-mail naslov, da lahko prejmete potrditveni email – bodite pozorni na slovnične napake in obseg zapestnice. Če potrditvenega emaila ne prejmete, me kontaktirajte na barbara@mistikaduha.com. Če na koncu ne pritisnete gumba za oddajo naročila, naročilo ne bo sprejeto. Samo, da dodate izdelek v košarico ni dovolj, da se naročilo zaključi.

Vpisujte pravilne in točne podatke. Če želite dostavo na drug naslov, to jasno zabeležite.

Vse piše, vzemite si čas. 

Hvala <3