Amulet Lahkotnost Življenja

25,50 

Amulet je starinsko bakrene barve, velikosti 4 cm, na sredini ima vgrajen mali kristal Rumenega kalcita. Kristali se lahko po barvi, intenzivnosti in obliki med seboj razlikujejo. Obeska ne izpostavljajte vodi! Priporočam osebi, ki si želi preiti težavne trenutke življenja in se odpreti Resnici, ki jo nosi v sebi. Da zažari in se osvobodi.

Ročno narejeno. Vse pravice pridržane!

Verižica iz nerjavečega jekla je priložena, LE ČE JE NA ZALOGI!

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Amulet je navdihnilo poletje in topli žarki, ki nas spremljajo čez dan. Toplino in vedrost sem želela združiti v Amuletu Lahkotnost življenja ter v njegovo središče postavila kristal Rumeni kalcit. Amulet je sijoč in iskriv, tako da v nas na vsakem koraku dviguje razpoloženje in optimizem.

Rumeni kalcit lajša depresije, bojuje se proti strahu in obnavlja čustveno ravnotežje. Pomaga pri ustvarjalnosti, še  posebej pa je učinkovit pri zdravljenju psihičnih travm. Rumeni kristal pomaga pri izražanju in spodbuja optimizem ter pozitivno razpoloženje. Kalcit je močen ojačevalnik in čistilec energije. Pospešuje duhovni razvoj in omogoča duši da se spomni izkušenj, ko se vrne v telo.
Kalcit povezuje čustva z razumom, ustvarja čustveno inteligenco. Ima pozitiven učinek na ljudi, ki so izgubili upanje ali motivacijo. Premaguje lenobo in pomaga, da postanemo bolj energični na vseh področjih. Pomirja um, uči dobre presoje in analize, spodbuja uvid in spomin. Omogoča vedenje, katere informacije so pomembne in njihovo ohranjanje. Daje sposobnost, da zamisli spremenimo v dejanja. Je uporaben pripomoček pri študiju.
Kalcit blaži čustveni stres in ga zamenja z vedrino. Ta kamen stabilizira, povečuje zaupanje vase in krepi sposobnost za premagovanje preprek. Polaganje kalcita ustrezne barve, čisti, uravnoveša in energitizira vse čakre na subtilnih nivojih.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Amulet Lahkotnost Življenja”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja