Amulet Obilja – Moder (zlat) kamen

21,50 

Velikost obeska 3,5cm. Obesek je narejen iz Tibetanskega srebra, dodelan s kovinskimi dodatki in vgrajenim kristalom Modrega (zlatega) Sončevega kamna. Še posebej koristen za samozavest in odpiranje grlene čakre. Podlaga pod kamnom je pozlačena. Kristali se lahko po barvi, intenzivnosti in obliki med seboj razlikujejo. Obeska ne izpostavljajte vodi! Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik.

Lahko ga nosite kot obesek, lahko je odložen v denarnici, na nočni omarici ipd., lahko ga obesite kot obesek za ključe. Skrbno ravnanje.

Verižica iz nerjavečega jekla je priložena, LE ČE JE NA ZALOGI!

Ročno narejeno. Vse pravice pridržane!

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Zlati kamen je kamen ambicij. Daje energijo, zagon in pozitivno mišljenje. Pomaga, da ohranite mirno kri in stabilizirate čustva. Blokira negativne energije in ne dopusti, da vam sploh pridejo blizu, zato je znan tudi kot zaščitni kamen. Pomaga, da poudarite  osebno rast in optimizem. Ima dvojno nalogo – obenem pomirjujoč in energetsko polni. Spodbuja vas, da tvegate z mislijo na uspeh in pozitivno spremembo. Potiska vas naprej, brez strahu in skrivanja potencialov. Je medij, ki pritegne svetlobo, da vas prežame. Je regeneracijski kamen, poln pozitivne energije. Pomirja, če vas prežame panika in opogumlja.

Zlati kamen je v bistvu steklo, v katerega so ujeti delci bakra. V današnjem času je popularen zaradi svoje lepote in posebnega sijaja. Poleg originalne rdečo zlate barve, obstaja tudi v modri in zeleni barvi. Rdeč zlati kamen daje energijo in vitalnost.

Amuleti Finančnega obilja so namenjeni odpiranju in sprejemanju obilja. To pomeni, da pomagajo premagati vzorce in prepričanja o denarju, ki nam ne pomagajo oz. služijo in v našem nezavednem brišejo te ter naredijo prostor novim. Obilje v svoje življenje pritegnemo z visoko vibracijo in takrat, ko smo nanj pripravljeni. Ko si dovolimo, da obilje stopi v naše življenje – česar nas večinoma niso učili. Temu je namenjen amulet – odstranjevanju zastarelih vzorcev in višanju vibracije do finančnega obilja.

Prvi amulet, ki je namenjen pridobivanju finančnega obilja in nadgrajen z energijo Reiki. Pri reikiju je tako, da vedno dobite tisto, kar najbolj potrebujete. Če to pomeni finančno obilje, potem vam pri tem lahko pripomore ta amulet. Sestavljen je iz pozlačenih delcev, tako da lahko v svoje življenje pritegnemo še več zlatih trenutkov in obilja. Na sredini sije  Kristal Sončevega Kamna, ki sije in daje ogromno pozitivne energije v naš vsakdan.

SONČNI KAMEN

Sončni kamen je poln veselja, kamen svetlega navdiha. Postopoma vliva živahno veselje, dobro naravo in povečuje intuicijo. Če je življenje izgubilo svojo sladkost, jo bo sončni kamen obnovil in nam pomagal, da jo sami negujemo. Čisti vse čakre in prinaša v njih luč in energijo, ta kamen omogoča, da skozi zasije sreča. Sončni kamen prinaša globoko povezavo s svetlobo in prenavlja moč sonca med meditacijo in v vsakdanjem življenju.
Zelo je koristen za odstranjevanje »trnkov« od drugih ljudi, če je lokaliziran v čakre ali avro. Ti trnki so lahko na duševni ali čustveni ravni in so lahko zaradi posesivnih staršev, otrok ali ljubimke oziroma ljubimca. Imajo učinek odvajanja naše energije. Sončni kamen ljubeče vrača kontakt na druge osebe in je zelo koristen za rezanje vezi. Naj bo sončni kamen vedno z nami, če imamo teţave reči »Ne« in se nenehno žrtvujemo za druge.
Ta kamen deluje kot antidepresiv in dviga temno razpoloženje.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.

 

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Amulet Obilja – Moder (zlat) kamen”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja