Amulet Uspeh

27,50 

Opis: medeninast obesek, velikosti 4,5 cm z vgrajenim kristalom Roževcem in zlatimi listki. Kristali se lahko po barvi, intenzivnosti in obliki med seboj razlikujejo. Obeska ne izpostavljajte vodi!

Verižica iz nerjavečega jekla je priložena, LE ČE JE NA ZALOGI!

Ročno narejeno. Vse pravice pridržane!

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Uspeh tolmači vsak po svoje. In vsak človek mu daje svojstven pomen. Zato iščemo uspeh vedno zunaj sebe in se po njem cenimo. Amulet Uspeh želi v nas prebuditi notranjo moč in idejo, da je vse mogoče. Da je Uspeh že na poti k nam. Je amulet osebnega uspeha in rasti. Nadgrajen z energijo reiki, ki poskrbi, da energija steče na nam pravilen način. Amulet Uspeh pomaga pri izpolnjevanju zastavljenih ciljev. Ustvarjen predvsem za premagovanje ljubezenskih in finančnih izzivov.

SPOROČILO AMULETA: Izpolnite si tisto, kar je pomembno le vam in pustite nepomembne stvari za seboj. Zaupajte svojemu notranjemu glasu in se odprite vsemu, kar je mogoče. Vse, kar je, je že na poti k vam.

Sestavljen je iz zlatih listkov in vgrajenim kristalom Roževcem (Rose quartz): 

Rožnati kremen je kamen brezpogojne ljubezni in neskončnega miru. Najbolj pomemben je za srce in srčno čakro, poučuje bistvo ljubezni. Očisti in odpre srce na vseh ravneh. Prinaša globoko notranje zdravljenje in ljubezen do sebe. Umirja, pomirja in je odličen za uporabo pri travmah ali krizah. Če želimo, da bi pritegnili ljubezen, je dobro, da večkrat pogledamo v romantični rožnati kremen. Položen na našo posteljo ali v kot odnosov v našem domu, je učinkovit pri oblikovanju ljubezni in odnosov do nas. V obstoječih razmerjih, se bo vrnilo zaupanje in harmonija. Ta kamen spodbuja brezpogojno ljubezen.
Rožnati kremen nežno črpa stran negativne energije in jih zamenja z ljubezenskimi vibracijami.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Amulet Uspeh”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja