Obvestilo o popustih!

 
❣️Pri nakupu preko spletne trgovine Mistike Duha lahko vedno unovčite 12% popusta pri nakupu nad 49,00€ na znesek izdelkov v košarici (brez zneska poštnine), ki so na voljo.
❣️Tudi popust zahvale lahko unovčite pri nakupu izdelkov, ki so na voljo in ne veljajo na čakalno listo. Niti v primeru, ko vam izdelke držimo do nekega želenega datuma.
❣️ NOBENA KODA S POPUSTOM NE VELJA na čakalno listo. In je od danes naprej več ne upoštevamo sploh. Čakalna lista pri nas pomeni VELIKO SPOŠTOVANJE do strank, da jim tako omogočimo prednost pri nakupu in zahvalo, da so na izdelek počakali in menim, da bi to moralo nekaj pomeniti. Zato ne, kode s popustom na čakalno listo NE UPOŠTEVAMO VEČ❣️
❣️ Strankam, ki ne prevzamejo pošiljk s plačilom po povzetju, naslednjič avtomatsko izdamo predračun in ob neplačilu naročilo prekličemo. (Frizer ne more vzeti svojega dela nazaj, ko ne dobi plačano, maser ne more vzeti nazaj svojega dela, energijski delavec ob neplačilu ne more dobiti svoje energije nazaj).
 
Hvala za razumevanje ❤️
 
Vsak od nas nekaj dela v življenju, daje svojo energijo in čas v zameno za energijo denarja, ki pač prinaša v tem življenju preživetje. In danes potegnem črto… Ker spoštujem sebe, svojo energijo in delo. In, ker spoštujem vas. Upam, da vi to spoštovanje vračate ❤️
 
Barbara 🌼