Zapestnice z obeski iz nerjavečega jekla (omejena ponudba)

Kristali se uporabljajo kot orodje za zdravljenje že dolga stoletja, toda ti, ki se pojavljajo zdaj, so namenjeni prav našemu času. Tu so, da bi nam pomagali odpraviti številne telesne, čustvene in duševne težave, ki so posledica današnjih energij in vplivov. Poleg tega so nam prišli pokazat na videz nov način razmišljanja in življenja, čeprav gre v resnici za atlantidske energije, ki se le vračajo na naš planet. V teh kristalih se torej odražajo barve in energije, ki jih prej nismo mogli zaznati. Vseskozi odkrivamo vse
več tovrstnih kristalov.  (knjiga Odkrijte Atlandito)

ZAPESTNICE, KI SO NA ZALOGI – TOREJ JIH LAHKO NAROČITE IN PREJMETE TAKOJ, NAJDETE V

>>> SPLETNI TRGOVINI <<<

TABELA VELIKOSTI ZAPESTNIC

ZA TISTE, KI TRENUTNO NISO NA VOLJO, PA BI JIH ŽELELI NAROČITI, lahko pišete na barbara@mistikaduha.com in se vpišete na ČAKALNO LISTO (tako vas obvestimo takoj, ko je vaša izbrana zapestnica na voljo in še prednost imate pri nakupu pred drugimi).

Ker kamne naročam iz tujine in sem v celoti odvisna od njihovih izbir materiala zame, lahko prejmem tudi kamne, ki so večji, manjši, drugačnega odtenka ali oblik, kot ti, ki so na sliki. Jemljite slike kot simbolične. Vsaka zapestnica, ki gre v prodajo, ima osveženo zalogo (“na zalogi” z zeleno) in sliko nje, kako izgleda, če je bilo karkoli spremenjeno.

Za čakalno listo ni mogoče uporabljati kod s popustom!!!

Nerjaveče jeklo je trše od srebra, zato se nakit iz jekla težje opraska. Barve ne spreminja, prav tako ne rjavi ali oksidira (po pravilu je tako, vendar dobavitelj dopušča tudi kakšno izjemo od pravila).