Kristalne zapestnice

ZAPESTNICE, KI SO NA ZALOGI – TOREJ JIH LAHKO NAROČITE IN PREJMETE TAKOJ, NAJDETE V

>>> SPLETNI TRGOVINI <<<

ZA TISTE, KI TRENUTNO NISO NA VOLJO, PA BI JIH ŽELELI NAROČITI, lahko pišete na barbara@mistikaduha.com in se vpišete na ČAKALNO LISTO (tako vas obvestimo takoj, ko je vaša izbrana zapestnica na voljo in še prednost imate pri nakupu pred drugimi).

Kristali imajo nežno vendar izmerljivo »vibracijo« ali elektromagnetno polje, kot ga ima vsaka stvar, tudi naše telo. Sestava kristalom pomaga prenašati dobrodejno energijo in vsrkavati negativno energijo.
Človek se čustveno odziva na barvo kristala in njegove čudovite stvaritve narave. Lahko, da »dobre vibracije« izhajajo tako iz energijskega polja kristala kot iz naše pozitivne čustvene reakcije na njegovo žarečo barvo, osupljivo obliko in naravno lepoto.
Zdravljenje s kristali lahko deluje na podoben način. Kristal lahko postavimo na določeno mesto na svojem telesu. Pozornost, usmerjena na naše telo in čustva, je vedno prvi korak do zdravja. Morda nam bodo vibracije kristala preprosto pomagale, da bomo svojo močno zdravilno energijo osredotočili na mesto, kjer nas boli oziroma kjer se pojavljajo težave.

Kristale kupujem v tujini, saj slovenski trg nima ustrezne ponudbe. Potrudim se kamne preveriti z alkoholnimi zmesmi, da ugotovim, če so slučajno barvani ali je morda problem v kvaliteti. Če ugotovim, da je, potem kamne zavržem. Vseeno pa sem samo človek, zmotljiva in včasih prehitra. Tako da, če pride do stvarnih napak ali napak v kvaliteti, me prosim obvestite o težavah in obljubim, da bomo našli način, da se  te odpravijo. Do teh primerov prihaja v procentu, res nabavljam od preverjenih dobaviteljev, ki pa sami robe ne preverjajo in jo tudi prodajo naprej. Ponaredki se najdejo in na njih moram biti pozorna, saj ne dajajo želenih rezultatov, seveda pa tudi name vržejo senco goljufa in nepristneža. Tega pa si seveda ne želim, ker je moj namen pomagati, zdraviti in spreminjati življenja na bolje.

Zapestnice niso predčasno uporabljene, ko so dokončane, jih pospravim in pred prodajo dezinficiram.

Vaša odločitev je kako boste uporabljali zapestnice, torej kdaj jih nosite, kako in ob katerem času, samostojno ali v kakšni kombinaciji. Ni razlike ali jo nosite na levi ali desni roki. 

Opomba: Izogibajte se oljem, kremam in ostalim preparatom, kamnom le-ti ne odgovarjajo. Poskbite, da se preparati dobro vpijejo pred uporabo zapestnic.

Hvala.