Kristalne zapestnice

Kristali se uporabljajo kot orodje za zdravljenje že dolga stoletja, toda ti, ki se pojavljajo zdaj, so namenjeni prav našemu času. Tu so, da bi nam pomagali odpraviti številne telesne, čustvene in duševne težave, ki so posledica današnjih energij in vplivov. Poleg tega so nam prišli pokazat na videz nov način razmišljanja in življenja, čeprav gre v resnici za atlantidske energije, ki se le vračajo na naš planet. V teh kristalih se torej odražajo barve in energije, ki jih prej nismo mogli zaznati. Vseskozi odkrivamo vse
več tovrstnih kristalov.  (knjiga Odkrijte Atlandito)

ZAPESTNICE, KI SO NA ZALOGI – TOREJ JIH LAHKO NAROČITE IN PREJMETE TAKOJ, NAJDETE V

>>> SPLETNI TRGOVINI <<<

TABELA VELIKOSTI ZAPESTNIC

ZA TISTE, KI TRENUTNO NISO NA VOLJO, PA BI JIH ŽELELI NAROČITI, lahko pišete na barbara@mistikaduha.com in se vpišete na ČAKALNO LISTO (tako vas obvestimo takoj, ko je vaša izbrana zapestnica na voljo in še prednost imate pri nakupu pred drugimi).

Ker kamne naročam iz tujine in sem v celoti odvisna od njihovih izbir materiala zame, lahko prejmem tudi kamne, ki so večji, manjši, drugačnega odtenka ali oblik, kot ti, ki so na sliki. Jemljite slike kot simbolične. Vsaka zapestnica, ki gre v prodajo, ima osveženo zalogo (“na zalogi” z zeleno) in sliko nje, kako izgleda, če je bilo karkoli spremenjeno.

Za čakalno listo ni mogoče uporabljati kod s popustom.

Kristali imajo nežno vendar izmerljivo »vibracijo« ali elektromagnetno polje, kot ga ima vsaka stvar, tudi naše telo. Sestava kristalom pomaga prenašati dobrodejno energijo in vsrkavati negativno energijo.
Človek se čustveno odziva na barvo kristala in njegove čudovite stvaritve narave. Lahko, da »dobre vibracije« izhajajo tako iz energijskega polja kristala kot iz naše pozitivne čustvene reakcije na njegovo žarečo barvo, osupljivo obliko in naravno lepoto.
Zdravljenje s kristali lahko deluje na podoben način. Kristal lahko postavimo na določeno mesto na svojem telesu. Pozornost, usmerjena na naše telo in čustva, je vedno prvi korak do zdravja. Morda nam bodo vibracije kristala preprosto pomagale, da bomo svojo močno zdravilno energijo osredotočili na mesto, kjer nas boli oziroma kjer se pojavljajo težave.

Informacije o nabavi kamnov

Zapestnice niso predčasno uporabljene, ko so dokončane, jih pospravim in pred prodajo dezinficiram.

Vaša odločitev je kako boste uporabljali zapestnice, torej kdaj jih nosite, kako in ob katerem času, samostojno ali v kakšni kombinaciji. Ni razlike ali jo nosite na levi ali desni roki. 
Opomba: Izogibajte se oljem, kremam in ostalim preparatom, kamnom le-ti ne odgovarjajo. Poskbite, da se preparati dobro vpijejo pred uporabo zapestnic.

Hvala.