Amulet Moč

49,00 

Imela sem “sestrstvo” v mislih, to povezovanje, ženske kroge, žensko izvorno moč, energijo. Energija. Tega je polno v njih, v teh, ki so nastali. Te prečiščevalne, esencialne Energije, ki nas vrne v stik s Seboj. 

Velikost amuleta je 6,5cm. Podlaga je kovinska in koži prijazna. Vgrajena sta dva kristala Ametista, dopolnjena s kovinskimi dodatki. Simbolika amuleta nakazuje na odsev zgornje in spodnje strani – tako kot je v notranjem svetu, tako naj bo v zunanjem. Amulet je aktiviran in deluje brez prestanka. Zaradi vgrajenih ametistov se ga naj ne polaga na sonce, saj ametist lahko zbledi. Kristale se lahko umije hitro pod hladno vodo, da se tako ponastavijo in očistijo, vendar ne predolgo, da lepilo ne popusti. Najbolje je čiščenje z luno. Kristali Ametista se razlikujejo v odtenkih – od svetlejši do temnejših. Amulet je namenjen, da odpre posameznika k osebni moči, da jo ta spozna in sprejme. Podpira ga v njegovih energijah in ga tako pripravi na boljše življenje. Obeska ne izpostavljajte vodi!

Verižica iz nerjavečega jekla je priložena, LE ČE JE NA ZALOGI!

Ročno narejeno. Vse pravice pridržane!

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Notranja moč posameznika se ne izraža v tem, da smo boljši, pametnejši, bogatejši ali kakorkoli drugače superiorni drugim. Tudi ni namenjena, da nekoga premagamo ali ponižamo. Notranja moč je vedno bila in bo odlična manifestacija osebnega in duhovnega napredka. Ko se je zavedamo in jo cenimo. Naša moč se kaže v tem,  da sprejmemo popolno odgovornost za svoje življenje in amulet nas pri tem podpira. Da sledimo svojim sanjam in čutimo moč, da so mogoče. Da se cenimo in imamo radi ter tako ne pustimo drugim, da bi nas naredili manjše. Ko v sebi čutimo moč, nas to dela nepremagljive. Takrat se odpravimo življenju naproti. Takrat ne opazujemo več, vendar samo še kreiramo. Takrat se zavedamo, da je vse na dosegu roke, da se da živeti bolje, da smo lahko preskrbljeni, da si zaslužimo ljubezen. To je namen Amuleta Moč. Najti Moč v sebi, jo spoznati in uporabiti. Zase. Za svoj napredek. Za svoje dobro življenje. 

AMETIST

Ametist je zelo močen in zaščitni kamen z visoko duhovno vibracijo. Varuje nas pred psihičnim napadom. Energije spreminja v ljubezen. Blokira zemeljske strese in pomirja negativne energije okolja. Povečuje višja stanja zavesti in meditacije. Ta kamen ima močne zdravilne moči in čisti ter krepi duhovno zavest. Podpira treznost. Premaga odvisnosti in blokade vseh vrst. Uporablja se na višji ravni, ker odpira drugo realnost.
Ametist pomirja ali spodbuja um. Pri meditiranju nam omogoča, da damo misli na stran in se prepustimo tišini in globljemu razumevanju. Z njegovo pomočjo se počutimo bolj osredotočeni in imamo nadzor nad svojo sposobnostjo. Povečuje prilagajanje novim idejam ter povezuje vzrok z učinkom.
Ametist olajša proces odločanja. Pri duševnem razvoju pomirja in sintetizira, pomaga pri prenosu živčnih signalov skozi moţgane. To je koristno, kadar imamo probleme z nespečnostjo, ki jo povzroča pretirano dejaven um. Ščiti nas pred ponavljajočimi se nočnimi morami. Ta kristal izboljšuje spomin in motivacijo. Pomaga nam lahko, da se spomnimo in razumemo sanje ter omogoča vizualizacijo postopka.
Ametist išče ravnoteţje med vzponi in padci, spodbuja čustveno centriranje. Ametist je eden izmed najbolj duhovnih kamnov. Spodbuja ljubezen do božanskega, spodbuja nesebičnost in duhovno modrost.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.

 

Dodatne informacije

Amulet Moč

Amulet Moč – Ametist, Amulet Moč – Tigrovo oko

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Amulet Moč”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja