Varstvo osebnih podatkov

Podatki, ki jih uporabnik posreduje pri registraciji na spletni strani ali kako drugače preko e-pošte in ob nakupu,so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo. Registrirani uporabnik ob registraciji podaja osebno privolitev, da lahko obdelujemo posredovane osebne podatke. Upravljavec zbirke lahko obdeluje zbrane osebne podatke za obveščanje o ponudbi, novostih, dogodkih in ugodnostih, ter za pošiljanje drugega oglasnega gradiva. Za namene obveščanja uporabnik dovoljuje uporabo e-mail naslova.

Vaše osebne podatke hranimi skrbno in odgovorno.

Podatek obdelujemo za lastne potrebe do časa, ko podatki več ne bodo služili svojemu namenu in se obvezujemo, da podatkov ne bo posredoval tretjim osebam, razen, kolikor je to dolžan v skladu z veljavno zakonodajo. V času upravljanja z osebnimi podatki ima posameznik možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravkov, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov, skladno z veljavno zakonodajo. Pridobljene podatke bomo varovali ter preprečevali njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

Sprememba splošnih pogojev poslovanja

Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo splošne pogoje poslovanja brez vnaprejšnje najave. Spremenjena pravila stopijo v veljavo in se uporabljajo od objave na spletni strani dalje. Registrirani uporabniki bodo o spremembah obveščeni preko e-pošte.

Vaš elektronski naslov bomo uporabili izključno za izdelavo seznama namenjenega pošiljanju e-novičk Mistike Duha, v enaki obliki kot do sedaj. Podatka bomo za ta namen uporabljali za nedoločen čas ali do vašega preklica. Vpogled v podatke in željo po spremembi ali izbrisu lahko kadarkoli zahtevate na elektronski naslov barbara@mistikaduha.com. Izbris lahko kadarkoli izvedete tudi sami s povezavo odjava v glavi vsakega elektronskega sporočila. Več o uredbi si lahko preberete spodaj.

UREDBA (EU) 2016/679
o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov daje posameznikom več kontrole glede uporabe njihovih osebnih podatkov. Preberi več o uredbi TUKAJ.