Osebna moč izvira iz notranjosti

Seveda ne želim biti cinična z naslovom, vendar še vedno velja fama, da se moč posameznika odraža v zunanjem svetu. Se, ampak izhaja iz notranjega sveta. Prav tako osebna moč ne pomeni imeti vedno prav, biti vedno močnejši, hitrejši in najboljši od drugih ljudi.

Ni smiselno, saj dokler se primerjamo z drugimi ljudmi, svojo moč črpamo iz njihovega odobravanja. To pa nikakor ni odraz notranje moči. Notranja moč zame pomeni, da ja, imam vedno prav. Zase. Zase imam vedno prav. Nihče mi tega ne potrjuje in tega od drugih niti ne pričakujem. Ko ugotoviš, da imaš dejansko v življenju vedno prav in da napake dejansko niso napake, vendar samo smernice, občutiš to silo, ki jo nosiš v sebi. Nihče ti je ne more opisati, podariti ali drugače priskrbeti. To je v tebi, v nas vseh. Vendar svoj pogled še vedno raje obrnemo navzven, kot navznoter. Raje se dokazujemo, iščemo zunanji blišč, kot pa da ga odkrijemo v sebi. In dejansko bo tako vse dokler se ne bomo naučili ceniti sebe, svoje Biti in svojega Namena. Potem Moč, ki jo tako radi iščemo v denarju, službah, partnerju, prijatelju, alkoholu, cigaretih ipd., zraste iz nas. Kot bilka v mogočno rožo. To je moč. Ne denar.

Pri Mistiki duha sem naredila akcijo amuleta MOČ. Njegov opis se sliši takole: “”Notranja moč posameznika se ne izraža v tem, da smo boljši, pametnejši, bogatejši ali kakorkoli drugače superiorni drugim. Tudi ni namenjena, da nekoga premagamo ali ponižamo. Notranja moč je vedno bila in bo odlična manifestacija osebnega in duhovnega napredka. Ko se je zavedamo in jo cenimo. Naša moč se kaže v tem,  da sprejmemo popolno odgovornost za svoje življenje in amulet nas pri tem podpira. Da sledimo svojim sanjam in čutimo moč, da so mogoče. Da se cenimo in imamo radi ter tako ne pustimo drugim, da bi nas naredili manjše. Ko v sebi čutimo moč, nas to dela nepremagljive. Takrat se odpravimo življenju naproti. Takrat ne opazujemo več, vendar samo še kreiramo. Takrat se zavedamo, da je vse na dosegu roke, da se da živeti bolje, da smo lahko preskrbljeni, da si zaslužimo ljubezen. To je namen Amuleta Moč. Najti Moč v sebi, jo spoznati in uporabiti. Zase. Za svoj napredek. Za svoje dobro življenje. “

Ametist je zelo močen in zaščitni kamen z visoko duhovno vibracijo. Varuje nas pred psihičnim napadom. Energije spreminja v ljubezen. Blokira zemeljske strese in pomirja negativne energije okolja. Povečuje višja stanja zavesti in meditacije. Ta kamen ima močne zdravilne moči in čisti ter krepi duhovno zavest. Preprečuje pijanost in ima vpliv na streznitev glede prehranjevanja in fizičnih strasti. Podpira treznost. Premaga odvisnosti in blokade vseh vrst. Uporablja se na višji ravni, ker odpira drugo realnost.
Ametist pomirja ali spodbuja um. Pri meditiranju nam omogoča, da damo misli na stran in se prepustimo tišini in globljemu razumevanju. Z njegovo pomočjo se počutimo bolj osredotočeni in imamo nadzor nad svojo sposobnostjo. Povečuje prilagajanje novim idejam ter povezuje vzrok z učinkom.

Velikost amuleta je 6,5cm. Podlaga je kovinska in koži prijazna. Vgrajena sta dva kristala Ametista, dopolnjena s kovinskimi dodatki. Simbolika amuleta nakazuje na odsev zgornje in spodnje strani – tako kot je v notranjem svetu, tako naj bo v zunanjem. Amulet je aktiviran in deluje brez prestanka. Zaradi vgrajenih ametistov se ga naj ne polaga na sonce, saj ametist lahko zbledi. Kristale se lahko umije hitro pod hladno vodo, da se tako ponastavijo in očistijo, vendar je predolgo da lepilo ne popusti. Amulet je namenjen, da odpre posameznika k osebni moči, da jo ta spozna in sprejme. Podpira ga v njegovih energijah in ga tako pripravi na boljše življenje.

vir slike

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja