Zapestnica Talisman Življenja

39,50 

“Življenje včasih prinese vprašanja, na katere nimaš odgovorov takoj, čeprav jih želiš imeti. Včasih od nas le želi, da se spoznamo skozi občutke, ki so lahko opisani tudi kot težki, zahtevni in neprijetni, da lahko s tem odkrijemo eno novo plast sebe, za katero sploh nismo vedeli, da obstaja. S temi koraki postajaš vedno bolj – Ti.”

Črmlji Jaspis je veikosti 10-11mm. Vsi kamni so AAA kvalitete in zapestnici sta neponovljivi.  Dvojno napeljana zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,1 cm, notranji obseg meri nekoliko manj. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik.  Obesek je iz nerjavečega jekla – roka Khamsa. Kamni so vsak zase Umetnina in se ne morejo ponoviti.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Slikano pod belo svetlobo, zato dopuščamo  majhno razliko v odtenku, a nikakor v energiji .

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Čmrljev Jaspis je odličen življenjski talisman, ki vam pomaga, da ves dan “brenčite”, tudi ko vam negativne energije nenehno prihajajo na pot. Ta kamen vam pomaga ohranjati pozitiven in optimističen odnos skozi vsakodnevne življenjske strese, hkrati pa vas spodbuja, da nadaljujete svojo duhovno evolucijo. Tako pogosto lahko družbeni stres, ki ste si ga postavili, preglasi in zatre rast in resnični potencial vaše duše. To vas lahko pripelje do morebitne žalosti in depresije, saj se vaš um in podzavest prežemata z lažmi. Čmrljev Jaspis bo preprečil, da bi ta miselnost okužila vas ali vašo avro, in vas bo namesto tega potisnil bližje kot kdaj koli prej k iskanju življenjskih namenov. Preprosto z aktiviranjem in povezovanjem solarnega pleksusa in sakralnih čaker boste postali bolj v stiku s seboj in razumeli svoje globoko čustveno telo. Ti sveti atributi, nameščeni v vašem sistemu spodnjih čaker, so gonilna sila tega, kar počnete in zakaj to počnete. To lahko imenujete svoj “motor”, saj vaše črevesje hrani najmočnejša čustva, ki jih ponuja to področje. Čmrljev Jaspis vam bo pomagal” naoljiti ” motor in vam omogočil nemoteno vožnjo skozi življenje.

Čmrljev Jaspis (ki pravzaprav ni pravi Jaspis) je kompleksen mineral kalcijevega karbonata z vključki arzena in manganovih oksidov. Trak in plastenje, ki spominja na navadnega čmrlja (od tod tudi ime), povzročajo vključitve žvepla (rumeno), kalcija in aragonita (belo), Orpimenta in Realgarja (oranžno) in Pirita (črno). Ta mineral je bil šele pred kratkim odkril leta 1990 v Zahodni Javi, Indonezija. Od takrat tega minerala še ni bilo mogoče odkriti nikjer drugje na Zemlji in geologi ne pričakujejo, da bodo kmalu našli še eno nahajališče. To je izjemno redek pojav v naravi, ki se preprosto ne zgodi in ga je treba ceniti, spoštovati in ceniti zaradi resnične edinstvenosti, ki jo ima.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.