Energijska Esenca Boginja Isis

44,00 

Esenca je energetsko zaščitena, kar pomeni, da ne sprejema vase zunanjih energij. Polnjena je v visoko kvalitetne stekleničke. Uporaba: Esenca je namenjena samo za zunanjo uporabo. Esenco primite v dlani in jo podržite na vaši srčni čakri, da se povežete z njo. Pretresite stekleničko in jo 3x razpršite nad svojo kronsko čakro (v energijskem polju) in jo nato še vdahnite vase. Lahko tudi podate namero. Priporočljivo je, da esenco uporabite 3 x na dan, (če čutite, lahko tudi večkrat),npr. ko se zbudite, pred meditacijo, ko začutite padec vibracije, pred pomembnim dogodkom, pred spanjem. Ni primerna za uporabo v izparilniku! Naj esenca postane del vas in vam služi v najvišje dobro. Božanski objem❤️

Ročno narejeno. Vse pravice pridržane!

Energijska esenca je delo mojstrice Mojce Lampe. Zato vsa vprašanja in naročila posredujemo njej in je za dostavo potrebno počakati kak dan več, če slučajno esence nimamo v neposredni zalogi. Hvala za razumevanje!

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Subtilno in čisto spontano so se povezali vonji vrtnice, kakava in pimenta. 
Zanimivo, kako je vse v sinhronosti. Le katera boginja bi se upirala vrtnicam in čokoladi z začimbami?  Esenca odnese…prodre v globine…da uvide in odgovore na vprašanja. Celi in zdravi na energetski ravni. Združi vse aspekte ženske v Enost, Celovitost, Povezanost. Eterično olje kakava odpira srčno čakro in dviga duha. Njeno ime pomeni Prestol in ga tudi pooseblja. Predstavlja izvorno energijo matere in skrb ter sočutje do vseh. Je boginja vseh bogov, boginja faraonov. Njeno ime nosi spoštovanje in čast. Pomaga vsem, ki so pomoči potrebni.  Je izvorna mati kreacije, ki iz svoje kozmične maternice rojeva popolnoma vse. Vedno se lahko vrnemo v njeno temno svetlobo, da se obnovimo in  regeneriramo svoje energijsko telo. 
S svojimi zlatimi krili ščiti in daje občutek varnosti, zavetja. Je popolna žena, mati, kraljica in boginja. Ima čudežno moč zdravljenja, saj je svojega umorjenega moža Ozirisa obudila nazaj k življenju in mu nato rodila sina Horusa. Isis je bila v starem Egiptu zelo priljubljena. Kot boginja plodnosti je pomagala ženskam zanositi s pomočjo čarobnih urokov. Mnogi so molili k njej za zdravljenje in dobro zdravje. 
Kratka meditacija po prvi uporabi esence:
“Pojdi v globino…v temne sobane svoje duše. Tam boš zagledala zlat kelih. Približaš se mu in v njem zagledaš eliksir življenja. Spiješ ga in koprena, ki je ločevala tvoj vidni in nevidni svet, se podre. Zdaj ni več ločenosti, linearnega časa in prevlade uma… vedno bolj zaznavaš oblike, barve, brezpogojno ljubezen, mir, ki se razlega od znotraj navzven v enost bivanja. Umiriš se in tvoje zaznave postajajo vse močnejše in intenzivnejše. Zdaj ni več ničesar, kar bi te prepričevalo, da obstaja samo fizični svet. Spominjaš se vseh svojih starodavnih znanj in modrosti, ki si jih urila in pridobivala skozi nešteto življenj. Zdaj…v tem trenutku nosiš v sebi vsa orodja, ki si jih tako skrbno izbirala in vse odgovore na vprašanja, ki si se jih spraševala v stanju ločenosti. 
V svojem najtemnejšem delčku duše si zaznala največjo svetlobo, ki se širi in postaja eno s tabo. Zdaj veš, da nikoli nisi bila sama…Ona je v tebi in ti si v Njej. S svojo zlato svetlobo te objame in tukaj bo, dokler boš to želela. Ker Ona je Isis.” 
Njena zavest, ujeta v esenco, te bo spremljala, dvigovala in prinašala uvide. Če jo začutiš, jo povabi k sebi. Naj se vajino sodelovanje začne.
Esenca je podprta s kristali mesečevega kamna in lapis lazulija ter bleščicami 24-karatnega zlata. 
Esenca ni nadomestilo za uradno priznano terapijo, predpisano iz strani zdravniške stroke. Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.