Zapestnica Transformacije

47,50 

“Prečisti svoje misli, prečisti svoje telo. Naredi prostor, prekoplji staro, odvrzi vse, kar ti več ne služi. Naredi prostor in vrzi semena. Vrzi seme vsega tistega, kar si želiš udejaniti, kar želiš biti. A vendar se na poti transformacije ne oziraj nazaj. Sledi glasu in občutku, ki te vodi. Čas, ko boš videla razliko šele prihaja.”

Zapestnica je sestavljena iz Cvetličnega ahata, velik je 10 mm, sivkinega Ametista, velikosti 6 mm in kot vmesnik je uporabljen ploščat Hematit. Zapestnica ne vsebije kovinskih vmesnikov. Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,3 cm, notranji obseg meri nekoliko manj. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik.

Prilagoditev zapestnice je možna za +/- 2 cm. Druge možnosti ni. Na voljo sta 2 unikatni, saj je vsak kamen zase popolna umetnost in se ne more ponoviti. Kamni so naravni in unikatni. Slikano je pod belo svetlobo, da se lepše vidijo podrobnosti zapestnice. Na sliki je samo ena od dveh, ki sta na voljo. Sta si podobni.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane. 

1 na zalogi

Kategorija:

Opis

Cherry blossom Ahat (Ahat češnjev cvet) – Ta kamen ima nežno in hranljivo energijo, ki spominja na polje cvetja. Krogi in pike predstavljajo semena, cvetni perjanici pa cvet, ki nas opominja, da začnemo kot semena, nato zacvetimo in rastemo. Cvetni ahat nam pomaga zamisliti proces rasti, spoštovati in ceniti vsak del procesa. Cvetni ahat nam pomaga doseči najvišji potencial in nas ščiti pred strahovi in dvomom vase. Cvetlični ahat nas navdihuje, da manifestiramo in negujemo svoje sanje. Njegova energija vžge strast do uresničevanja sanj in polnega življenja.

Cvetni ahat ima žensko in materinsko prisotnost, ki je tolažilna in prizemljena, hkrati pa je njegov videz očarljiv in skoraj eteričen. Ta edinstven kamen je bil zaslužen za zagotavljanje idealnega okolja za ponovno vzpostavitev čustvenega ravnovesja, čustveno okrevanje in napredovanje v življenju z milino in samozavestjo.

Ametist je zelo močen in zaščitni kamen z visoko duhovno vibracijo. Energije spreminja v ljubezen. Blokira zemeljske strese in pomirja negativne energije okolja. Ametist pomirja ali spodbuja um. Pri meditiranju nam omogoča, da damo misli na stran in se prepustimo tišini in globljemu razumevanju. Z njegovo pomočjo se počutimo bolj osredotočeni in imamo nadzor nad svojo sposobnostjo. Povečuje prilagajanje novim idejam ter povezuje vzrok z učinkom.
Ametist olajša proces odločanja. Pri duševnem razvoju pomirja in sintetizira, pomaga pri prenosu živčnih signalov skozi možgane. To je koristno, kadar imamo probleme z nespečnostjo, ki jo povzroča pretirano dejaven um. Ta kristal izboljšuje spomin in motivacijo. Pomaga nam lahko, da se spomnimo in razumemo sanje ter omogoča vizualizacijo postopka.
Ametist išče ravnotežje med vzponi in padci, spodbuja čustveno centriranje. Ametist je eden izmed najbolj duhovnih kamnov. Spodbuja ljubezen do božanskega, spodbuja nesebičnost in duhovno modrost.

Hematit je posebej učinkovit pri ozemljitvi in zaščiti. Harmonizira um, telo in duh. Uporablja se med potovanjem izven telesa, ščiti dušo in daje razlog za vrnitev v telo. Ta kamen ima močen jang element, išče ravnotežje meridianov ter odpravlja jin neravnovesja. Raztaplja negativnosti in preprečuje negativnim energijam vstop v avro. Ponovno vzpostavlja mir in harmonijo v telesu.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.