Zapestnica Santi

29,50 

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,1 cm, notranji obseg meri nekoliko manj (ob naročilu lahko v opombe vpišete želen obseg in prilagodim dolžino zapestnice). Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Beseda Santi v Sanskritu pomeni mirne misli, notranji mir, dušni mir – “peace of mind, calmness of mind”. Namenjena je Iskanju Notranjega miru in pomirjanju stresnih situacij, da se naučimo umiriti in si prisluhniti.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Bela korala, modro-bel Sodalit in Angelit modro-lila-vijoličen (odvisno kako ga kdo vidi) kamen  so velikosti 8mm. Vmesniki so iz zlitine cinka in ne vsebujejo niklja, svinca, kadmija ali drugih škodljivih snovi. Pri zelo občutljivi koži morda reakcije (redko).

Klikni tukaj, če potrebuješ tudi DARILNO ŠKATLICO!

 

1 na zalogi

Kategorija:

Opis

Sodalit stimulira epifizo, tretje oko in poglablja meditacijo. Ko s Sodalitom izboljšamo meditacijo, se lahko um uporablja za razumevanje okoliščin, v katerih se znajdemo. Ta kamen postopoma vliva energijo za resnico in poziva k idealizmu, ki omogoča, da ostanemo zvesti samemu sebi in se dvigujemo za svoja prepričanja. Koristen je za ljudi, ki so občutljivi na »nezdrave zgradbe ali sindrom« ali elektromagnetni smog.
Ta kamen je še posebej koristen za skupinsko delo, saj prinaša harmonijo in namen solidarnosti. Spodbuja zaupanje in prijateljstvo med člani skupine ter medsebojno odvisnost.
Spodbuja racionalno misel, objektivnost, resnico in intuitivno dojemanje, skupaj z povedanimi občutki. Ker pomirja um, omogoča nove informacije, ki bodo prejete. Sodalit spodbuja izločanje starih duševnih pogojev in togih umskih sprejemov, ustvarja prostor za nova spoznanja v praksi.

Ta kamen prinaša čustveno ravnovesje in umirja napade panike. Lahko preoblikuje obrambno ali preobčutljivo osebnost, sprošča jedro strahov, fobije, krivde in nadzorne mehanizme, ki nas držijo nazaj, od tega, kdo smo v resnici. Krepi samozavest, sprejemanje samega sebe in samo-zaupanje. Sodalit je eden od kamnov, ki povdarja naše kvalitete, da lažje sprejmemo sami sebe v vsej svoji luči.

Angelit je eden najmočnejših kamnov, ki ga lahko uporabite za razvoj duhovne moči, spodbujanje psihične moči in vzpostavljanje povezav z višjimi sferami. Angelit je kamen zavesti za novo dobo. Predstavlja mir in bratstvo. Omogoča zavesten stik z angelsko sfero.  Je zelo močen kamen za zdravilce, saj poglablja uglasitev in povečuje zaznavanja. Zagotavlja varstvo okolja ali telesa. Angelit nam pomaga, da govorimo svojo resnico, kakršna koli že je. Pomaga nam tudi, da smo bolj sočutni in sprejemljivi, zlasti tisti, ki jih ni mogoče spreminjati. Blaži psihične bolečine in preprečuje krutosti. Preobraža bolečine in motnje v celovitost in zdravljenje ter s tem odpre pot za duhovni navdih. Ustvarja globok občutek miru in spokojnosti. Pomaga pri povezovanju univerzalnega znanja z ozaveščanjem. Pospešuje celjenje in pomaga pri kanaliziranju.

Bela korala je znana kot kamen miru in preobrazbe. Podpiral  vas bo v obdobju spreminjanja in preobrazbe. Pokazal vam bo, kako bi morali ceniti preteklost, vendar zreti v prihodnost. Starodavne civilizacije so v veliki meri uporabljale koralo za medicinske namene. Pomaga umiriti um, spodbuditi intuicijo in olajšati čustveno zdravljenje. Hrani kri in okrepi okostje. Ta kamen tudi spodbuja regeneracijo tkiva pri hranjenju krvnih celic. Poleg tega pomaga pri sproščanju nečistoč iz mišičnega sistema, medtem ko zdravi motnje ledvic, mehurja in ščitnice.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Zapestnica Santi”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja