Dodatne informacije o uporabi izdelkov

Vaša odločitev je kako boste uporabljali zapestnice, torej kdaj jih nosite, kako in ob katerem času, samostojno ali v kakšni kombinaciji. Ni razlike ali jo nosite na levi ali desni roki. 

Opomba: Izogibajte se oljem, kremam in ostalim preparatom, kamnom le-ti ne odgovarjajo. Poskbite, da se preparati dobro vpijejo pred uporabo zapestnic.

Kristale kupujem v tujini, saj slovenski trg nima ustrezne ponudbe. Potrudim se kamne preveriti z alkoholnimi zmesmi, da ugotovim, če so slučajno barvani ali je morda problem v kvaliteti. Če ugotovim, da je, potem kamne zavržem. Vseeno pa sem samo človek, zmotljiva in včasih prehitra. Tako da, če pride do stvarnih napak ali napak v kvaliteti, me prosim obvestite o težavah in obljubim, da bomo našli način, da se  te odpravijo. Do teh primerov prihaja v procentu, res nabavljam od preverjenih dobaviteljev, ki pa sami robe ne preverjajo in jo tudi prodajo naprej. Ponaredki se najdejo in na njih moram biti pozorna, saj ne dajajo želenih rezultatov, seveda pa tudi name vržejo senco goljufa in nepristneža. Tega pa si seveda ne želim, ker je moj namen pomagati, zdraviti in spreminjati življenja na bolje.

Zapestnice niso predčasno uporabljene, ko so dokončane, jih pospravim in pred prodajo dezinficiram.