Zapestnica Aham Svarupa

20,50 

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,5 cm, notranji obseg meri nekoliko manj (ob naročilu lahko v opombe vpišete želen obseg in prilagodim obseg zapestnice).Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Namenjena ljudem, ki si želijo nekaj več spoznati in nekaj več sprejeti od življenja. V filozofiji joge Aham Svarupa pomeni *one’s true nature* oz. v prevodu resnična narava posameznika. Zapestnica je ustvarjena z namenom za tiste osebe, ki si želijo Biti To, kar v resnici so, brez odrekanja, brez kompromisov. Be who you trully are.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Lepidolit je velikosti 6mm, Oniks in Rodonit pa 8mm premera.  Odtenki Rodonita se razlikujejo od nežno bež barve do nežno in močnejše roza. Vsi kamni so polirani. Vmesniki ne vsebujejo svinca ali niklja. Na obseku je zapisano “Živi svoje sanje! “

Klikni tukaj, če potrebuješ tudi DARILNO ŠKATLICO!

1 na zalogi

Kategorija:

Opis

Lepidolit počisti negativnosti, aktivira in odpre grleno, srčno in kronsko čakro ter tretje oko. Čisti blokade in prinaša kozmično zavest. Pomaga pri šamanskih ali duhovnih potovanjih ter daje dostop do akaških zapisov. Uglašuje nas na misli in občutke iz drugih življenj, ki ustvarjajo blokade v našem sedanjem življenju. Lahko nas odpelje naprej v prihodnost. Zelo je uporaben pri zmanjševanju stresa in depresije. Ustavlja preganjalne misli, lajša malodušje in premaguje nespečnost. Je »kamen prehoda«, osvobaja in preureja stare psihološke in vedenjske vzorce, ki povzročajo spremembe.Spodbuja neodvisnost in doseganje ciljev, brez zunanje pomoči.

Oniks daje moč. Zagotavlja podporo v težkih ali nejasnih okoliščinah in v času velikega duševnega ali telesnega stresa. Z večjo močjo centrira našo energijo in usklajenost, omogoča dostop do višje smernice ter nas povezuje s celoto. Popelje nas lahko naprej, da z njegovo sposobnostjo vidimo prihodnost. Dana nam je osebna moč. Omogoča nam, da postanemo mojstri svoje usode. Ta kamen spodbuja moč, odločnost in vzdržljivost. Pomaga pri pridobivanju izkušenj, vsiljuje samozavest in nam pomaga, da smo umirjeni v naši okolici.

Oniks priznava in vključuje dvojnost znotraj sebe. Sidra umikanje v bolj stabilen način življenja in na splošno deli samokontrolo. Je duševni tonik, ki blaži veliko strahov in skrbi. Prinaša neprecenljiv dar modrih odločitev.
Pomaga pri črpanju energij iz Vesolja, ki so potrebne za zdravljenje ali druge namene. Dela ravnotežje med jin in jang energijami v telesu.

Rodonit dela ravnotežje na čustvenem področju. Neguje ljubezen in spodbuja bratstvo človeštva. Ta kamen spodbuja, čisti ter aktivira srčno čakro. Dela ravnovesje med jin in jang ter pomaga pri doseganju enega največjega potenciala. 
Zdravi čustveni šok in paniko, daje podporno energijo za dušo med postopkom. Zelo je koristen v primerih čustvenega samouničenja, neodločnosti in zlorab. Ta kamen ima močne resonance z odpuščanjem in pomaga pri spravi po dolgotrajni bolečini in zlorabi. Uporablja se lahko pri zdravljenju reševanja izdajstva in opustitve v prejšnjem življenju. S svojo sposobnostjo za spodbujanje nesebične ljubezni do sebe in odpuščanje, nam pomaga v primerih, ko krivimo partnerja zato, kar je resnično znotraj nas.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Zapestnica Aham Svarupa”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja