Zapestnica Atma Prema

29,50 

Zapestnica je lahkotna in raztegljiva, tako da je primerna za vse ljudi. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik.  Dolžina zapestnice je cca 18,5 cm, notranji obseg meri nekoliko manj. Atma Prema v Sanskritu pomeni brezpogojno ljubezen do sebe. To lahko razlagate kot lastno dobro počutje in srečo. Ljubezen ne pozna meja, ker Smo Ljubezen in ko se ujemamo s svojim notranjim resničnim jazom, našim “božanskim jazom”, najdemo povezavo, sočutje in ljubezen do sebe in drugih.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Vsi kristali so premera 8mm, in so polirani. Vmesniki so iz zlitine cinka in ne vsebujejo niklja, svinca, kadmija ali drugih škodljivih snovi. Pri zelo občutljivi koži morda reakcije (redko).

Klikni tukaj, če potrebuješ tudi DARILNO ŠKATLICO!

 

1 na zalogi

Kategorija:

Opis

Dimni kremen prizemljuje duhovno energijo in nežno nevtralizira negativne vibracije. Blokira zemeljska sevanja, absorbira elektromagnetni smog ter pomaga pri čiščenju in razstrupljanju na vseh nivojih. Prinaša pozitivne vibracije in z njimi zapolni prostor. Uči, kako pustiti vse, kar več ne služi, za seboj. Lahko se uporablja za zaščito zemeljske čakre (pod našimi nogami) in utemelji vez, ko nekaj moti področje zemeljske energije.

Spodbuja pozitivne misli in daje nežen jasen vpogled pri nevtralizaciji strahu pred neuspehom. Raztaplja protislovja, spodbuja koncentracijo in blaži težave pri komunikaciji. Omogoča gibanje med alfa in beta stanji uma in je pripomoček pri jasnosti uma za meditacijo.
S pomočjo sproščujočega dimnega kremena lahko zboljšamo toleranco na stres. Pomaga tudi pri lajšanju bolečin.

Aventurin – zeleni je kamen sreče. Že od nekdaj velja, da prinaša srečo hazarderjem, kockarjem. Kot kamen moči, prinaša blagostanje, srečo in denar. Če ste med tistimi, ki radi igrajo igre na srečo, kupujejo srečke, je lahko to vaš talisman. Primeren je tudi za programiranje. Ne samo da prinaša blagostanje, ampak tudi odpira vrata, da le-to pride v naše življenje. Najde nam nove poslovne priložnosti. Prinaša uspeh in veselje, v zakonu pa povečuje ljubezen ter sožitje.  Aventurin je zelo pozitiven kamen blaginje. Stabilizira naše stanje duha, spodbuja dojemanje ter povečuje kreativnost. Z njegovo pomočjo vidimo alternative in možnosti, ki jih drugi ljudje ne.

Lepa rožnata barva kremena, s svojo nežno rožnato esenco, je kamen srca, kristal brezpogojne ljubezni. Nosi mehko žensko energijo sočutja in miru, nežnosti in zdravljenja, prehrane in udobja. Ugodno vpliva neposredno na srčno čakro, raztaplja čustvene rane, strahove in zamere ter kroži božansko ljubečo energijo po celotni avri. Prebudi srce k svoji prirojeni ljubezni, daje globok občutek osebne izpolnitve in zadovoljstva, ki omogoča sposobnost, da resnično daje in prejema ljubezen od drugih.

Še vedno je pomemben talisman odnosov. Je zelo učinkovit pri privabljanju nove ljubezni, romantike in intimnosti ali pri razvijanju tesnejše vezi z družino ali prijatelji. Podpira povezavo znotraj skupin in skupnosti ter nosi visoko duhovno vibracijo na Zemljo, skozi vesolje in božansko.  Kot vse sorte kremena je tudi rožni kremen univerzalni zdravilni kamen in je vsestranski v svojih fizičnih in metafizičnih uporabah. Njegova vibracija je negovalna, nežna, tolažilna in pomirjujoča. Energija rožnega kremena vibrira v skladu z energijami srčne čakre in spodbuja občutke in izraze topline, sreče, sočutja, razumevanja, spoštovanja in čustvenega zdravja.

Rožni kremen vas lahko tudi spodbudi, da imate radi sebe. Veliko bolj boste odprti za dajanje in sprejemanje ljubezni od drugih, ko boste obvladali spretnost resničnega sprejemanja in ljubezni do sebe. Ljubezen je za človeško srečo tako pomembna, da bi moral ta kristal najti mesto v vsakem domu.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Zapestnica Atma Prema”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja