Zapestnica Atma Prema

21,50 

Zapestnica je lahkotna in raztegljiva, tako da je primerna za vse ljudi. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik.  Obseg zapestnice je narejen na cca 18,5 cm. Atma Prema v Sanskritu pomeni brezpogojno ljubezen do sebe. To lahko razlagate kot lastno dobro počutje in srečo. Ljubezen ne pozna meja, ker Smo Ljubezen in ko se ujemamo s svojim notranjim resničnim jazom, našim “božanskim jazom”, najdemo povezavo, sočutje in ljubezen do sebe in drugih.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Vsi kristali so premera 8mm, in so polirani. Vmesniki ne vsebujejo niklja ali svinca.

Klikni tukaj, če potrebuješ tudi DARILNO ŠKATLICO!

 

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Dimni kremen je zelo učinkovit kamen za prizemljitev in sidranje. Dviguje vibracije med meditacijo. Ima močno vez z zemljo in korensko čakro. Je odličen protistrup za stres. Pomaga, da z ravnodušnostjo premagujemo težke čase, utrjuje rešitve.
Ozemljuje duhovno energijo in nežno nevtralizira negativne vibracije. Blokira zemeljska sevanja, absorbira elektromagnetni smog ter pomaga pri čiščenju in razstrupljanju na vseh nivojih. Prinaša pozitivne vibracije in z njimi zapolni prostor. Uči, kako pustiti vse, kar več ne služi, za seboj. Lahko se uporablja za zaščito zemeljske čakre (pod našimi nogami) in utemelji vez, ko nekaj moti področje zemeljske energije.

Iz knjige Odkrijte Atlantido: Ta zmogljivi kamen vas spodbuja, da se odrečete lastnim neželenim platem, na primer želji po telesni potešitvi, napuhu in želji po pobegu. Očisti vas in navdihne, da obmete svoje življenje na bolje, ter pomaga duhovni energiji teči skozi vas.

Spodbuja pozitivne misli in daje nežen jasen vpogled pri nevtralizaciji strahu pred neuspehom. Raztaplja protislovja, spodbuja koncentracijo in blaži težave pri komunikaciji. Omogoča gibanje med alfa in beta stanji uma in je pripomoček pri jasnosti uma za meditacijo.
Pozorni moramo biti na to, da izberemo naravno oblikovane kamne z zelo majhnim sevanjem, raje kot kamne, ki so bili umetno obsevani. Umetno obsevani kamni so zelo črni in neprozorni. S pomočjo sproščujočega dimnega kremena lahko zboljšamo toleranco na stres. Pomaga tudi pri lajšanju bolečin. 

Aventurin – zeleni je kamen sreče. Že od nekdaj velja, da prinaša srečo hazarderjem, kockarjem. Kot kamen moči, prinaša blagostanje, srečo in denar. Če ste med tistimi, ki radi igrajo igre na srečo, kupujejo srečke, je lahko to vaš talisman. Primeren je tudi za programiranje. Ne samo da prinaša blagostanje, ampak tudi odpira vrata, da le-to pride v naše življenje. Najde nam nove poslovne priložnosti. Prinaša uspeh in veselje, v zakonu pa povečuje ljubezen ter sožitje.

Aventurin je zelo pozitiven kamen blaginje. Stabilizira naše stanje duha, spodbuja dojemanje ter povečuje kreativnost. Z njegovo pomočjo vidimo alternative in možnosti, ki jih drugi ljudje ne. Združuje intelektualna in čustvena telesa. Pomirja jezo in razdraženost. Spodbuja čustveno okrevanje in omogoča, da živimo znotraj svojega srca. Ta kamen krepi vodstvene sposobnosti in odločnost. Spodbuja sočutje, empatijo in vztrajnost.  Drži v ravnotežju moško in žensko energijo ter spodbuja obnavljanje srca. Aventurin varuje srčno čakro pred psihičnim vampirizmom energije srca.

Rožnati kremen je kamen brezpogojne ljubezni in neskončnega miru. Najbolj pomemben je za srce in srčno čakro, poučuje bistvo ljubezni. Očisti in odpre srce na vseh ravneh. Prinaša globoko notranje zdravljenje in ljubezen do sebe. Umirja, pomirja in je odličen za uporabo pri travmah ali krizah. Če želimo, da bi pritegnili ljubezen, je dobro, da večkrat pogledamo v romantični rožnati kremen. Položen na našo posteljo ali v kot odnosov v našem domu, je učinkovit pri oblikovanju ljubezni in odnosov do nas. V obstoječih razmerjih, se bo vrnilo zaupanje in harmonija. Ta kamen spodbuja brezpogojno ljubezen.
Rožnati kremen nežno črpa stran negativne energije in jih zamenja z ljubezenskimi vibracijami.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Zapestnica Atma Prema”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja