Pi kamen – Rdeči Jaspis

28,00 

Pi kamen me je navdušil, ko sem ga prejela pri Iniciacijah Munay-ki. Teh devet obredov iniciacije (Munaj Ki) so energijski prenosi, dani kot šamanske iniciacije za zaščito, zdravljenje in povezavo z zemljo, predniki, gorami, zvezdami, starodavnimi rodovi varuhov zemlje in čas, ki prihaja. Ko nosite svoj pi-kamen na srčni čakri (v času, v katerem prejemate obrede, in kadar koli po tem), gradite svojo osebno medicino, moč in modrost.

Pi-kamen predstavlja našo moč in sposobnost biti most med manifestnim in nemanifestnim svetom; je ključ do hiperdimenzionalne matrice. Pi-kamni so okrogle oblike, z luknjo na sredini. Pi kamni segajo v čas Inkov in so simbol naših svetlobnih teles in energetskega vesolja. Uporabljali so jih Inki pri šamanskih iniciacijah Munay-ki. Njihova geometrijska oblika se imenuje Torus in simbolizirajo krožno pot, ki ji sonce sledi na nebu. Luknja na sredini predstavlja načelo absolutne enosti. Simbolizira večno enotnost vseh stvari – krog življenja, smrti in ponovnega rojstva. V mnogih starodavnih kulturah so pi kamne uporabljali kot zvezdna vrata in energijske ključe. So močno orodje pri učenju in zdravljenju.  

Kamen je premera 40 mm, je poliran in celovit. Vrvica je dodana (črna, siva bež, temno modra – intuitivno izbrana –  1 dolžina). Pi kamen bo intuitivno izbran ob naročilu. Na voljo le tile na sliki.

Slikano pod belo svetlobo, zato dopuščam rahlo razliko v odtenku, a ne v energiji.

2 na zalogi

Kategorija:

Opis

Rdeč Jaspis so častili starodavna ljudstva in civilizacije po vsem svetu kot svete in močne kamne zaščite, tako za fizično kot za duhovno področje. Znani so bili kot” prinašalci dežja ” in negovalci, zdravilci duha in kamni poguma in modrosti.  V preteklosti je bil Rdeči Jaspis znan kot kamen živahnosti in vzdržljivosti, talisman bojevnikov in promotor pravičnosti, zaščite in življenja. Zato bi naj čistil kri, umiril pulz in povečal plodnost. Poznan je tudi kot t.i. menstrualni kamen, saj je ravno zaradi svojih lastnosti, podpornik maternice in nežnega očiščevanja.

Danes je rdeči jaspis še vedno znan kot kamen vzdržljivosti, nežen, a vitalen stimulator chi ali življenjske sile, ki prinaša fizično moč in energijo, vzdržljivost, osredotočenost in odločnost. Njegova stalna frekvenca pomirja čustveno telo in ustvarja trajno, stabilno energijo za izboljšanje zdravja ali premagovanje bolezni, postavljanje ciljev in sledenje do zaključka, soočanje z neprijetnimi nalogami in pogum za odpravo napak.

Rdeči jaspis aktivira osnovno čakro in spodbuja dvig kundalini energije skozi čakre, čiščenje in krepitev avre. Je kamen strasti, uporaben za obnovo in pomlajevanje libida ter za izražanje ustvarjalnih idej. Nosite  rdeči jaspis, da ublažite stres in se ponovno povežete z zemeljskimi energijami. Njegov čistilni učinek odpravlja negativnost, jo vrača k izvoru in stabilizira avro. Je idealen za pomiritev živcev in ponovno vzpostavitev ravnovesja. Rdeči jaspis je kamen opolnomočenja, ki prinaša moč, da se upremo čustveni prevladi drugih, in daje pogum za premagovanje ovir.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.