Boemska chic zapestnica – Rdeč Jaspis (naraven)

33,00 

Zapestnica ima osnovni obseg cca 18 cm, vendar je po obsegu prilagodljiva (ocenjujem, da do 19 cm, da je še udobna). Kristali so vgrajeni na železno ogrodje, ki objame zapestje, je srebrne barve in priporočam, da se vodi ne izpostavlja dalj časa, da ne bo izgubilo barve. Kristali se prečistijo enkrat na mesec do dva, po tekočo vodo (če uporabljate svoje načine prečiščevanja kristalov, potem uporabite svojega). Zapestnica je lahkotna, po zapestju ne bi smela drseti, če si jo stisnete do želenega obsega, kristal je pritrjen kar se da trdno na podlago.

Priporočam vsakemu, ki si želi manifestirati, ustvarjati in živeti polno Življenje na najvišjem nivoju. Pirit povzdigne, prečisti in resetira energije, poskrbi za našo avtentičnost in razigranost. Več energije. Manifestiranje. Obilje na vseh področjih.

Premer ogrodja zapestnice je 6 cm, celotna dolžina kristalov je 3,5. Kamni so polirani, surovi in naravni.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Rdeč Jaspis so častili starodavna ljudstva in civilizacije po vsem svetu kot svete in močne kamne zaščite, tako za fizično kot za duhovno področje. Znani so bili kot” prinašalci dežja” in negovalci, zdravilci duha in kamni poguma in modrosti. V preteklosti je bil Rdeči Jaspis znan kot kamen živahnosti in vzdržljivosti, talisman bojevnikov in promotor pravičnosti, zaščite in življenja. Zato bi naj čistil kri, umiril pulz in povečal plodnost. Poznan je tudi kot t.i. menstrualni kamen, saj je ravno zaradi svojih lastnosti, podpornik maternice in nežnega očiščevanja.

Danes je rdeči jaspis še vedno znan kot kamen vzdržljivosti, nežen, a vitalen stimulator chi ali življenjske sile, ki prinaša fizično moč in energijo, vzdržljivost, osredotočenost in odločnost. Njegova stalna frekvenca pomirja čustveno telo in ustvarja trajno, stabilno energijo za izboljšanje zdravja ali premagovanje bolezni, postavljanje ciljev in sledenje do zaključka, soočanje z neprijetnimi nalogami in pogum za odpravo napak.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.