Zapestnica Boginja Gaia

35,50 

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,5 cm, notranji obseg meri nekoliko manj. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik.  Gaia je boginja Zemlje, mati vesoljstva. Upodobljena je z rogom izobilja, sadeži in otroki. Zaradi neskončne ljubezne bomo morda pozabili priznati vse dobrote, ki jih ponuja. Ponovno se povežimo in se spomnimo ljubeče prisotnosti Gaja okrog nas. Če smo v vsakem trenutku hvaležni, se z njo lažje in bolj iskreno povezujemo.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Vsi kristali so polirani, Žad je premera 8 mm in Azurit Krizokola je premera 6.5 mm. Labradorit pa 6 mm. Vmesniki so iz zlitine cinka in ne vsebujejo niklja, svinca, kadmija ali drugih škodljivih snovi. Pri zelo občutljivi koži morda reakcije (redko).. Vsaka zapestnica je unikatna, saj se kamni Krizokole izberejo sami in so umetnina vsak zase. Pomen Krizokole je komunikacija, poučevanje in preobrazba.

Klikni tukaj, če potrebuješ tudi DARILNO ŠKATLICO!

1 na zalogi

Kategorija:

Opis

Nebeški v svojih pomirjujočih barvah modre in zelene, Krizokola zajame mehko spokojnost mirne vode na zlati poletni dan. Krizokola, znana po tem, da pomaga tistim, ki želijo izkoristiti svoje najvišje resnice, ima nežen tok, ki vas vabi, da se prilagodite svojemu občutku čudenja in znanja ter vam da tista orodja, ki jih potrebujete, da postanete svoj največji učitelj.
Mehka ženska energija Krizokole, znana tudi kot učni kamen, vzbudi vašo radovednost in vas vabi k iskanju višjega znanja. Kljub svoji dolgi slavni zgodovini s cesarji in kralji naj bi bil kamen modrih žensk po vsem svetu. Vabi ženske, da to energijo usmerijo v izražanje in ustvarjalnost, da svoje znanje in resnico delijo s svetom in sedijo v spokojnosti svoje duše. Prav tako naj bi bil kamen puščavnikov, ki daje svojo pomirjujočo naravo, da pomaga ljudem, da ostanejo sladki v občutkih osamljenosti.

Ta kamen pomirja, čisti in ponovno da moč vsem čakram in jih usklajuje z božanskim. Iz trebušne čakre črpa negativna čustva, kot so krivda, in obrne uničujočo čustveno programiranje. Srčno čakro zdravi bolečine in povečuje sposobnost za ljubezen. Grleni čakri izboljšuje komunikacijo ter pomaga zaznati, kdaj molčati. 

Medtem ko je Krizokola polna duhovnih in čustvenih lastnosti, se ponaša tudi z močno roko, ki vam pomaga pri reševanju nekaterih fizičnih težav. Ta svetleči modro zeleni kamen je takojšnja dušica duše, ki je vedno pripravljena poslati brneče zdravilne vibracije naravnost v vaš živčni sistem. Pripravljen, da prereže te občutke težke krivde, tesnobe in dolgotrajne depresije, je Krizokola spomladanski tuš za vašo dušo.

Žad je simbol čistosti in vedrine. V miru zbira pomembne modrosti. Povezan je s srčno čakro in povečuje ljubezen in vzgojo. Je zaščitni kamen, ki varuje uporabnika pred poškodbami in prinaša harmonijo. Govorijo, da pritegne veliko sreče in prijateljstva. Ta kamen stabilizira osebnost in združuje um s telesom. Spodbuja samozadostnost. Osvobaja negativne misli in pomirja duha. Spodbuja ideje in naloge, ki se nam zdijo, z njegovo pomočjo, manj zapletene, tako da jih lahko izvršimo brez odlašanja. Pomaga osvoboditi čustva, zlasti razdražljivost.
Žad nas spodbuja, da postanemo to, kar smo v resnici. Pomaga nam pri priznavanju samega sebe, kot duhovno bitje na človeški poti, ter prebuja skrita znanja.

Mavrični labradorit je zelo mističen in zaščitni kamen, ki prinaša luč. Vzbuja zavest in povezuje z univerzalno energijo. Odbija neželene energije iz avre in preprečuje uhajanje energije. Predstavlja oviro prelivanju negativnih energij med zdravljenjem. Usklajuje fizično in eterično telo ter omogoča dostop k duhovnim namenom. Odpira zavest in utemeljuje duhovne energije v fizično telo. Spodbuja intuicijo in psihična darila, vključno umetnost »pravega trenutka«, prinaša na površje sporočila iz podzavesti in olajša njihovo razumevanje.
Labradorit prežene strahove, negotovosti in psihične ostanke iz preteklih razočaranj, vključno s tistimi izkušnjami iz preteklih življenj. Krepi vero v sebe in zaupanje v vesolje. Odstrani načrte drugih ljudi, vključno miselne oblike, ki so priključene v avro.
Pomirja preveč aktivno energijo uma in domišljije, ki prinaša navzgor nove ideje. Analiza in razumevanje sta uravnovešena z notranjim pogledom. Labradorit prinaša opazovanje in pogled v lastno notranjost. Strnjuje razumske misli z intuitivno modrostjo. Je odličen preganjalec iluzij. Gre do korenin zadeve in prikazuje resnični namen za misli in dejanja. Ta kamen prinaša navzgor potlačene spomine iz preteklosti.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.