Boemska chic zapestnica – Turmalin

42,50 

Zapestnica ima osnovni obseg cca 18 cm, vendar je po obsegu prilagodljiva (ocenjujem, da do 19 cm, da je še udobna). Kristal je vgrajen na železno ogrodje, ki objame zapestje, je zlate barve in priporočam, da se vodi ne izpostavlja dalj časa, da ne bo izgubilo barve. Kristal se prečisti enkrat na mesec do dva, po tekočo vodo (če uporabljate svoje načine prečiščevanja kristalov, potem uporabite svojega). Zapestnica je lahkotna, po zapestju ne bi smela drseti, če si jo stisnete do želenega obsega, kristal je pritrjen kar se da trdno na podlago.

Priporočam vsakemu, ki si želi obnoviti svojo energijo, vse zastarele in nepristne pa odstraniti iz svojega Življenja. Zadihati mirno, občutiti varnost in se veseliti tudi trenutkov Življenja.

Premer ogrodja zapestnice je 6 cm, sam kamen ima obliko kapljice, velike 2,5 cm x 1,3 cm. Kamen je precej surov, neobdelan in naraven.

Vse pravice pridržane!

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Turmalin čisti, rafinira in transformira goste energije v izgorevajoče vibracije. Prav zaradi duhovnih energij, počisti in dela ravnotežje na vseh čakrah, in tvori zaščitni ščit okrog telesa. Ta kamen uporabljajo šamani, ker prinaša zaščito med rituali. Uporablja se lahko pri razločitvi podob, ki odkrivajo prihodnost ali skrivnosti iz preteklosti ali sedanjosti. Kaže nam »pravo« smer, v katero se lahko premaknemo.  Naravne palice turmalina se uporabljajo kot sredstvo za zdravljenje. Čistijo avro, odstranjujejo blokade, razpršijo negativne energije in opozarjajo na rešitve za specifične probleme. Odličen je za uravnoteženje in povezuje čakre. Uravnoteži meridiane.

Pomaga pri razumevanju sebe in drugih. Omogoča nam, da se globoko v sebi, spoznamo. Spodbuja samozavest in zmanjšuje strah. Prežene vsak občutek žrtve in privablja navdih, sočutje, strpnost in blaginjo. Omogoča nam, da se globoko v sebi, spoznamo. Spodbuja samozavest in zmanjšuje strah. Prežene vsak občutek žrtve in privablja navdih, sočutje, strpnost in blaginjo. Turmalin je močen duševni zdravilec. Dela ravnotežje med desno in levo poloblo v možganih ter pretvarja negativne miselne vzorce v pozitivne.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.