Zapestnica Divina

29,50 

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Dolžina zapestnice je cca 18,5 cm, notranji obseg meri nekoliko manj (ob naročilu lahko v opombe vpišete želen obseg in prilagodim obseg zapestnice). Namenjena ljudem, ki si želijo nekaj več spoznati in nekaj več sprejeti od življenja. Divina v prevodu pomeni Božanstvena. Namen je  Duhu in veri, da imamo moč in nadzor nad svojim življenjem oz. odločitvami ter za njimi stojimo. Sprejmemo vse “pravilne in nepravilne” poteze in iz njih potegne najboljše možne lekcije. Z njimi živimo – z njimi učimo. 

Sporočilo zapestnice: “Življenje iz srca je neverjetno sproščujoče. Ko živite iz srca, se začnete dotikati univerzalne izkušnje ljubezni. Ljubezen je vir vsega – tkanine, ki sestavlja naš obstoj. Seveda, v oceanu je veliko valov, toda vsi so sestavljeni iz iste stvari. Igrajte se s prepuščanjem svojega individualnega jaza in živite iz večnega morja ljubezni.”

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Vmesniki so iz zlitine cinka in ne vsebujejo niklja, svinca, kadmija ali drugih škodljivih snovi. Pri zelo občutljivi koži morda reakcije (redko). Roževec in Garnet sta premera 8 mm, Lepidolit je premera 6mm. Vsi kamni so gladko polirani. Odtenki Roževca so različni, različno topli, svetli, globoki.

»To imenujem tišina. Nekateri ljudje govorijo o sebi, ljubezni ali polnosti. Pravzaprav je življenje samo. « ~ Gangaji

Klikni tukaj, če potrebuješ tudi DARILNO ŠKATLICO!

 

1 na zalogi

Kategorija:

Opis

Lepidolit počisti negativnosti, aktivira in odpre grleno, srčno in kronsko čakro ter tretje oko. Čisti blokade in prinaša kozmično zavest. Pomaga pri šamanskih ali duhovnih potovanjih ter daje dostop do akaških zapisov. Uglašuje nas na misli in občutke iz drugih življenj, ki ustvarjajo blokade v našem sedanjem življenju. Lahko nas odpelje naprej v prihodnost. Zelo je uporaben pri zmanjševanju stresa in depresije. Ustavlja preganjalne misli, lajša malodušje in premaguje nespečnost. Je »kamen prehoda«, osvobaja in preureja stare psihološke in vedenjske vzorce, ki povzročajo spremembe.Spodbuja neodvisnost in doseganje ciljev, brez zunanje pomoči.

Lepa rožnata barva kremena, s svojo nežno rožnato esenco, je kamen srca, kristal brezpogojne ljubezni. Nosi mehko žensko energijo sočutja in miru, nežnosti in zdravljenja, prehrane in udobja. Ugodno vpliva neposredno na srčno čakro, raztaplja čustvene rane, strahove in zamere ter kroži božansko ljubečo energijo po celotni avri. Prebudi srce k svoji prirojeni ljubezni, daje globok občutek osebne izpolnitve in zadovoljstva, ki omogoča sposobnost, da resnično daje in prejema ljubezen od drugih. 

 

Še vedno je pomemben talisman odnosov. Je zelo učinkovit pri privabljanju nove ljubezni, romantike in intimnosti ali pri razvijanju tesnejše vezi z družino ali prijatelji. Podpira povezavo znotraj skupin in skupnosti ter nosi visoko duhovno vibracijo na Zemljo, skozi vesolje in božansko. Kot vse sorte kremena je tudi rožni kremen univerzalni zdravilni kamen in je vsestranski v svojih fizičnih in metafizičnih uporabah. Njegova vibracija je negovalna, nežna, tolažilna in pomirjujoča. Energija rožnega kremena vibrira v skladu z energijami srčne čakre in spodbuja občutke in izraze topline, sreče, sočutja, razumevanja, spoštovanja in čustvenega zdravja.

Ena od najpomembnejših značilnosti tega kamna – Garnet – je njegova sposobnost zdravljenja in čiščenja. Ima moč, da očisti energijo v vašem telesu tako, da se znebi toksinov in obnovi vaše telo v njegovo revitalizirano in obnovljeno stanje. To je kamen, ki ga morate imeti, če želite doseči ali povrniti ravnotežje, če se želite počutiti varnega in zaščitenega, in če želite izkoristiti svojo notranjo moč.  Garnet potencira nosilčev notranji element ognja, čisti čakre energijskih blokad in jih transformira. Blagodejno deluje na srce in povezuje z drugimi, bolj razvitimi svetovi. Garnet bo vedno varoval nosilca pred učinki negativnega in manipulativnega podrejanja drugih ljudi in vselej odpiral pot v nove začetke. 

Lahko spodbuja močne in trajne odnose in vam pomaga, da svoje življenje napolnite s strastjo in navdihom. To je zato, ker lahko uresniči vaše ustvarjalne moči. Daje zaupanje, da se boste lahko premaknili naprej v vašem življenju, brez strahu. Ta kamen vam lahko pomaga, da uporabite svojo karizmo, da dosežete tisto, kar želite, in vam lahko daje navdih in vitalnost za dosledno delo za tisto, kar želite. Garnet ima čudovit stekleni sijaj, zaradi česar je eden najlepših kamnov, ki jih boste kdaj videli.  Ime izhaja iz „granatusa“, latinske besede za seme ali zrna zaradi podobnosti kamna z majhnimi okroglimi semeni granatnega jabolka. Lahko ima temno, močno rdečo barvo, lahko pa je tudi rjavo rdeča.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Zapestnica Divina”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja