Zapestnica Energije

23,50 

Zapestnica je lahkotna in raztegljiva, tako da je primerna za vse ljudi. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik.  Obseg zapestnice je narejen na cca 18,5 cm. Obesek: Roka (Khamsa), zlasti odprta desna dlan, je znak zaščite, ki predstavlja tudi blagoslov, oblast in moč in je videti kot močna obramba pred zlobnim očesom. Roka ima lahko prste narazen, da se ubrani pred zlom ali kot zaprta dlan, da prinaša srečo.  Prikazuje odprto desno dlan roke in se uporablja kot znak zaščite v mnogih družbah v zgodovini, saj verjamejo da zagotovi obrambo pred zlobnim očesom.  Priporočam osebi, ki si želi več energije skozi dan, več ljubezni, obilja v vseh oblikah in živeti Svojo Resnico. Zapestnica za tolažbo duha in dobro telesno počutje.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane!

Citrin je premera 7,5 mm in je poliran, Turkiz in Roževec sta premera 8 mm in polirana. Kocke Zlatega Hematita so veliki 6x6mm. Vmesniki ne vsebujejo niklja ali cinka.

Klikni tukaj, če potrebuješ tudi DARILNO ŠKATLICO!

2 na zalogi

Kategorija:

Opis

Perujski Turkiz je najbolj učinkovit zdravilec. Zagotavlja tolažbo duha in dobro telesno počutje. Turkiz je čistilni kamen. Odpravlja negativne energije in počisti elektromagnetni smog. Zagotavlja zaščito pred onesnaževanjem v okolju. Dela ravnovesje in usklajuje vse čakre s subtilnih teles in uglasi fizično raven do duhovne. Ta kamen je sočuten in dela ravnotežje. Podpira samouresničevanja, pomaga kreativno rešiti probleme in pomirja tremo, ko govorimo v javnosti. To je močan kamen duhovne spretnosti in vam bo pomagal izkazati svoje jasnovidne sposobnosti. V sebi  nosi energije, ki vam bodo pomagale živeti z resnico, ponosom in integriteto.

Naravni citrin je kamen manifestacije, domišljije in osebne volje. Prenos moči sonca energizira in daje življenje. Njegova frekvenca prebudi ustvarjalnost in domišljijo ter ohranja proces preoblikovanja sanj in želja v oprijemljivo obliko. Citrin s čisto rumeno energijo spodbuja polno življenje, sveže začetke in nove cilje. Naravni citrin ne zadržuje ali nabira negativne energije, zaradi česar je zelo varen za okolje. Deluje na fizični in subtilni ravni, preoblikuje negativne misli v pozitivne. Citrin je kamen, ki nosi moč sonca.  Je eden od kamnov obilja. Uči nas dinamičnosti ter nam pove kako udejaniti in privabiti bogastvo, blaginjo, uspeh in vse dobre stvari.

Rožnati kremen je kamen brezpogojne ljubezni in neskončnega miru. Najbolj pomemben je za srce in srčno čakro, poučuje bistvo ljubezni. Očisti in odpre srce na vseh ravneh. Prinaša globoko notranje zdravljenje in ljubezen do sebe. Umirja, pomirja in je odličen za uporabo pri travmah ali krizah. Če želimo, da bi pritegnili ljubezen, je dobro, da večkrat pogledamo v romantični rožnati kremen.  V obstoječih razmerjih, se bo vrnilo zaupanje in harmonija. Ta kamen spodbuja brezpogojno ljubezen. Rožnati kremen nežno črpa stran negativne energije in jih zamenja z ljubezenskimi vibracijami.

Zlat Hematit je posebej učinkovit pri ozemljitvi in zaščiti. Harmonizira um, telo in duh. Uporablja se med potovanjem izven telesa, ščiti dušo in daje razlog za vrnitev v telo. Ta kamen ima močen jang element, išče ravnotežje meridianov ter odpravlja jin neravnovesja. Raztaplja negativnosti in preprečuje negativnim energijam vstop v avro. Ponovno vzpostavlja mir in harmonijo v telesu.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Zapestnica Energije”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja