Zapestnica Čarovniški kamen – Nuumit

52,50 

Čarovnijo nosimo v sebi. Odkrijmo jo, Nuumit je zato popoln kamen.  Je kamen osebne magije, ki povečuje frekvenco sinhronosti in sreče, jasnovidnosti in intuicije, in za tiste, ki so se dovolj razvili, da delajo s svojo intenzivnostjo. Zato si zaupajte, Nuumit vas pokliče in z vami ostane za Vedno. Začutite svojo moč, svojo Unikatnost, Esenco.

Zapestnica je lahkotna in raztegljiva, tako da je primerna za vse ljudi. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Dolžina zapestnice je cca 18,5 cm, notranji obseg meri nekoliko manj.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Uporabljeni kristali so premera 10 mm. Vmesniki so iz zlitine cinka in ne vsebujejo niklja, svinca, kadmija ali drugih škodljivih snovi. Pri zelo občutljivi koži morda reakcije (redko).  Nummit kamen je izredno lep, AAA kvalitete in vsaka zapestnica je sestavljena intuitivno, kamni so “se izbrali sami”.

Slikano pod belo svetlobo, zato dopuščamo majhno razliko v odtenku, a nikakor ne v energiji.

2 na zalogi

Kategorija:

Opis

Nuumit, čarovniški kamen, črpa iz ognjenih energij starodavne zemlje in se kombinira z elementi nevihte. Ta talisman, črn kot polnočne sence na mesečini, lesketa z mistično zlato svetlobo in dvigne mračno, da vidi, kaj se skriva pod njo. Je kamen osebne magije, ki povečuje frekvenco sinhronosti in sreče, jasnovidnosti in intuicije, in za tiste, ki so se dovolj razvili, da delajo s svojo intenzivnostjo, omogoča potovanje globoko v osebno psiho in ponuja jasno vizijo resničnega jaza. Pomaga sprostiti energije, ujete v podzavest, in prinaša dar notranje moči, zdravljenja in samoobvladovanja.

Nuumit je kamen izjemne ozemljitve, prilagojen elementarnim silam Zemlje, ki jih je mogoče črpati v času potrebe. Je odličen vir energije z močnim elektromagnetnim poljem. Poravna subtilna telesa, okrepi avrični ščit in je močno zaščiten pred negativnimi energijami, manipulacijami in onesnaževali okolja.

Najstarejši mineral na Zemlji, Nuumit je nastal pred več kot tremi milijardami let iz vulkanskega izvora. Nuumit se imenuje tudi čarovniški kamen. Kamne z elementarno magijo je treba vedno jemati resno in jih spoštljivo uporabljati s pravim namenom, saj se škodljivi namen odbije na uporabnika.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.