Energijska Esenca Boginje Lakshmi

33,00 

Esenca je energetsko zaščitena, kar pomeni, da ne sprejema vase zunanjih energij. Polnjena je v visoko kvalitetne stekleničke. Uporaba: Esenca je namenjena samo za zunanjo uporabo. Esenco primite v dlani in jo podržite na vaši srčni čakri, da se povežete z njo. Razpršite jo nad svojo kronsko čakro (v energijskem polju) in jo nato še vdahnite vase. Lahko tudi podate namero. Priporočljivo je, da esenco uporabite 3 x na dan, (če čutite, lahko tudi večkrat), npr. ko se zbudite, pred meditacijo, ko začutite padec vibracije, pred pomembnim dogodkom, pred spanjem. NI primerna za uporabo v izparilniku! Naj esenca postane del vas in vam služi v najvišje dobro. Božanski pozdrav❤️

Ročno narejeno. Vse pravice pridržane!

Energijska esenca je delo mojstrice Mojce Lampe. Zato vsa vprašanja in naročila posredujemo njej in je za dostavo potrebno počakati kak dan več, če slučajno esence nimamo v neposredni zalogi. Hvala za razumevanje!

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

 Esenca boginje Lakšmi je prišla kot zlatorumena svetloba, njen vonj sem čutila dolgo, preden je nastala. Njeno ime v sanskrtu pomeni “cilj” ali “namen”, je boginja obilja, plodnosti, sreče, zadovoljstva in napredka. Je ena izmed tistih esenc, ki poboža, dvigne, osreči, ustvari plodna tla za naše cilje in želje, prinaša tako materialno kot duhovno obilje, pokaže pravo pot ter naslednji korak k uresničevanju.

Esenca vsebuje naravna eterična olja nerolija, sladke pomaranče, roza lotosa, jasmina, ki ustvarijo bogat in poln cvetno-sadni vonj, v katerem se okopamo, počutimo blagoslovljeni, zadovoljni, vredni ter sposobni ustvariti obilje, ki si ga zaslužimo. Pomaga nam, da si ustvarimo obilje na tistem področju, kjer ga potrebujemo. Samo priklicati jo moramo in se v srcu povezati z njo. Esenca nam bo pri tem v pomoč. Za višji energijski nivo so dodane bleščice 24-karatnega zlata ter kristali citrina in kamene strele. Citrin je kristal manifestacije in osebne volje. V njem se prelivajo čisti sončni žarki. Citrin vam bo vliv energijo za vsakodnevna opravila, obveznosti, službo ali šolo.

S svojo sončno energijo prinaša nove začetke, navdaja z optimizmom in negativne misli obrača v pozitivne. Oddaja pozitivne vibracije, sprošča jezo, prinaša srečo, vliva optimizem, prinaša nove začetke, prinaša blaginjo. Ko ga boste imeli ob sebi, vam bo tako vlil čisto energijo, da boste postali bolj zagnani pri tistem, kar trenutno počnete. Prav tako ugodno vpliva na medsebojne odnose, jih izboljša in vas naredi bolj potrpežljive. Citrin pomaga, da postanete manj občutljivi na kritike in začnete gledati na dogodke s svetle strani. Kamena strela je ”kristal vseh kristalov”. Čisti in nevtralizira negativno energijo in sevanje, krepi auro. Odpira, razkraja in uravnoveša čustvene blokade. Kamena strela je znana po tem, da v nas prebudi skrite talente in nam omogoča, da jih manifestiramo. Še najbolj pa je znana po svoji zdravilni moči, zato je priporočljivo imeti kristal kamene strele vedno pri sebi. Kamena strela povečuje delovanje drugih kristalov. 

Esenca ni nadomestilo za uradno priznano terapijo, predpisano iz strani zdravniške stroke. Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.