Zapestnica Boginje Oonagh

47,50 

“So trenutki, ko se zdi, da prav nič ne gre tako, kot smo si zamislili. Čutiš upor, celo odpor. Kot da se nikoli prav nič ne zgodi – prav. To je trenutek, ko se ustavi, preden on ustavi tebe. Vprašaj se samo eno vprašanje – kaj pa še lahko naredim? Sem naredila vse? Morda je najbolje takrat v sebi poiskati moč opuščanja, da se lahko prepustiš temu, kar se mora zgoditi. Očitno. Ker včasih se stvari ne zgodijo prav v naše najvišje dobro. Včasih um prehiti srce, medtem ko duša kreira svoje. Zaupaj.”

Kelstka boginja Oonagh je najbolj zaslužna za to, da “pustimo, da se odvije”.  Pomaga ob prehodnih obdobjih s svojo kreativnostjo, domislicami, svežimi idejami.  Smisel je, da je vse na svojem mestu. Vse ob svojem času. Smisel je, da zaupamo in najdemo v sebi moč, da tudi tiste najtežje trenutke, misli, situacije vzamemo kot “z namenom je tako”. Vem, ni vedno enostavno, sploh, po eni strani je že klišejsko…ampak, ko se vprašate..  je sploh kaj bolj mogočnega, kot v težkih okoliščinah zaupati v Načrt? Menim, da ni.

Vsi kamni na zapestnici so polirani. Velikosti so 10-10,5 mm, zapestnici pa sta se sestavili sami, saj je vsak kamen unikaten, neponovljiv, prav tako kot njihovo zaporedje v zapestnici. Vmesniki so iz zlitine cinka in ne vsebujejo niklja, svinca, kadmija ali drugih škodljivih snovi. Pri zelo občutljivi koži morda reakcije (redko). Kamni so AAA kvalitete.

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,5 cm, notranji obseg meri nekoliko manj. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Namenjena ljudem, ki si želijo nekaj več spoznati in nekaj več sprejeti od življenja.

Ročno narejeno. Vse pravice pridržane!

Slikano pod belo svetlobo, zato dopuščam rahlo razliko v odtenku, a ne v energiji.

2 na zalogi

Kategorija:

Opis

Rozast Kunzit je izredno duhoven kamen z visoko vibracijo. Prebudi srčni center in brezpogojno ljubezen, tako da proizvaja ljubeče misli in komunikacijo. Izžareva mir in nas poveže z univerzalno ljubeznijo. Omogoča globoko in osredotočeno meditativno stanje.  Kunzit je zaščitni kamen, ki deluje na posameznika in na okolje. Ima moč, da razprši negativnosti. 
Spodbuja samoizražanje in omogoča svobodno izražanje čustev. Odstranjuje ovire iz naše poti in nam pomaga, da se prilagodimo pritisku življenja. Pomaga lahko pri ozdravljenju blokiranih spominov. Je koristen zdravilec za ljudi, ki so morali prehitro odrasti. Spodbuja kvaliteto strpnosti do sebe in drugih. Pomaga pri zmanjševanju stresa, povezanega s strahom. Kunzit omogoča pogled v lastno notranjost. Dana nam je sposobnost odzivanja na konstruktivno kritiko. V sebi ima moč združevanja razuma, intuicije in navdiha.
Uporablja se lahko za čiščenje čustvenih ran, osvobajanje čustev in zdravljenje strtega srca, še posebej tistih, ki so prenesene iz drugih življenj. Čisti odpor in pomaga pri doseganju kompromisov med osebnimi potrebami in potrebami drugih.

Iz knjige Odkrijte Atlantido: Kunzit vas poveže z dušo. Spodbuja čustveno ravnovesje, saj vam pomaga, da se odrečete strahovom in obžalovanjem, ki vežejo na preteklost. Poveže vas z notranjim srcem, v katerem se skriva neskončen vir ljubezni: vaše lastno božansko bistvo. 

Lepidolit počisti negativnosti, aktivira in odpre grleno, srčno in kronsko čakro ter tretje oko. Čisti blokade in prinaša kozmično zavest. Pomaga pri šamanskih ali duhovnih potovanjih ter daje dostop do akaških zapisov. Uglašuje nas na misli in občutke iz drugih življenj, ki ustvarjajo blokade v našem sedanjem življenju. Lahko nas odpelje naprej v prihodnost. Zelo je uporaben pri zmanjševanju stresa in depresije. Ustavlja preganjalne misli, lajša malodušje in premaguje nespečnost. Je »kamen prehoda«, osvobaja in preureja stare psihološke in vedenjske vzorce, ki povzročajo spremembe.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.