Zapestnica Aham Spurana – z redkim Rubinastim Zoisitom Safirjem (OMEJENA IZDAJA!)

37,50 

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,5 cm, notranji obseg meri nekoliko manj (ob naročilu lahko v opombe vpišete želen obseg in prilagodim dolžino zapestnice).  Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Aham Spurana v Sanskritu pomeni *the throb of Self-bliss in the heart* – Utrip Blaženosti v Srcu. Izbrani kristali so namenjeni uravnovešanju srčne čakre, predvsem da nas napolnijo z Upanjem, Zadovoljstvom in Veseljem. Barve srca. Uravnovešena, odprta srčna čakra nas povezuje z Virom, občutimo Sebe, svoje želje, slišimo svoje misli in sledimo svojim občutkom. Srčna čakra je most med nami in življenjem, ki ga želimo živeti

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Beli žad, Rubinast Safir Zoisit in prozorna Kamena strela so premera 8mm in polirani gladko. Vmesniki so iz zlitine cinka in ne vsebujejo niklja, svinca, kadmija ali drugih škodljivih snovi. Pri zelo občutljivi koži morda reakcije (redko).Vsaka zapestnica je unikatna, saj se kamni Krizokole izberejo sami in so umetnina vsak zase.

Poglejte slike galerije,  kako izgleda kamen.

Klikni tukaj, če potrebuješ tudi DARILNO ŠKATLICO!

1 na zalogi

Kategorija:

Opis

Rubinast Zoisit ima močno duhovno naravo, ki bo prav tako pomagala vaši zavesti in duhovnemu učenju. Omogočil vam bo dostop do spomina vašega duše, saj je duhovni kamen in zelo močno orodje za vsakogar, ki si želi ponovno oživiti lastno duhovnost. Edinstvena harmonija barv kamna tudi simbolizira občutek blaženosti, ki ga lahko uživate v življenju, ko si dovolite, da se sprostite in spustite.

Ustvarite življenje, ki ga želite, in ne dovolite, da bi vaše delo ali druge odgovornosti preprečile, da bi uživali v življenju! Rubinast Zoisit vam bo dal energijo zdravljenja, ki vam bo pomagala izpustiti zatrto jezo ali občutke sabotaže. Preteklost je preteklost in vse, kar pripada preteklosti, ne bi smelo biti več v vašem srcu. Energije Rubinastega Zoisita vam bodo pomagale prinesiti ta skrita občutja na površje in jih na koncu izpustiti iz svojega srca. Ima močne življenjske sile, ki omogočajo učinkovito zdravljenje. 

Safir je poznan kot kamen modrosti. Vsaka barva ima svojo posebno modrost. Osredotoča in umirja um, osvobaja nezaželene misli ter duševne napetosti. Prinaša duševni mir in vedrino. Usklajuje telesne, duševne in duhovne načrte ter vzpostavlja ravnovesje v telesu. Ta kamen osvobaja depresijo, duhovno zmedo in spodbuja koncentracijo. Prinaša blaginjo in privablja darila vseh vrst. Položen na grlo, osvobaja razočaranje in omogoča samo-izražanje.

Kamena strela je zaradi svoje edinstvene spiralne kristalinske oblike najmočnejši ojačevalec zdravljenja in energije na planetu. Najden je po vsem svetu. Vsrkava, zalaga, osvobaja in uravnava energije in jih deblokira. Kristal kamene strele je tudi najbolj univerzalen kristal za zdravljenje. Uporabljamo ga lahko za zdravljenje tako ljudi kot tudi za živali. Vibracija kamene strele uravnava človeško energijo s kozmično ter hkrati umirja, sprošča in odpravlja stres. Je kristal, ki učinkuje izredno hitro in močno. V kolikor pa kristal kamena strela položimo v prisotnost drugih kristalov, le-ta izjemno okrepi moč oz. frekvenco teh kristalov ter tako ojača njihovo delovanje.

Ena najmočnejših lastnosti oz. vibracij kamene strele je tudi ta, da nas vseskozi usmerja k cilju, osredotoča na nadaljnje korake v življenju ter tako vodi k doseganju življenjskega poslanstva.

Beli Žad je simbol čistosti in vedrine. V miru zbira pomembne modrosti. Povezan je s srčno čakro in povečuje ljubezen in vzgojo. Je zaščitni kamen, ki varuje uporabnika pred poškodbami in prinaša harmonijo. Govorijo, da pritegne veliko sreče in prijateljstva. Ta kamen stabilizira osebnost in združuje um s telesom. Spodbuja samozadostnost. Osvobaja negativne misli in pomirja duha. Spodbuja ideje in naloge, ki se nam zdijo, z njegovo pomočjo, manj zapletene, tako da jih lahko izvršimo brez odlašanja. Pomaga osvoboditi čustva, zlasti razdražljivost.
Žad nas spodbuja, da postanemo to, kar smo v resnici. Pomaga nam pri priznavanju samega sebe, kot duhovno bitje na človeški poti, ter prebuja skrita znanja.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.