Zapestnica Izvornih energij Lemurije

77,00 

Prva “Mati” civilizacija, ki se je prvič pojavila na tem planetu približno 900.000 let pr.n.št. Čudovita zeleno modra prostrana dežela Sonca in tropskega podnebja, ilovnatih tal in bogate rodovitne zemlje z vodnimi izviri. Pokrajina je nastala iz ohlajene lave ali obsidiana, mogočnega črnega transparentnega kristala, ki ima še danes mogočno zdravilno energijo in posebno mesto pri šamanih in spiritualnih zdravljenjih. Lemurija je bila mesto šamanov, zdravilcev in telepatije, elementarne magije in orakljev, vidcev in neverjetnih bitij, mesto živih kamnov in govorečih dreves ter šepetajočega in čutečega oceana. (vir)

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,4 cm, notranji obseg meri nekoliko manj. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Prilagajanje obsega ni mogoče.

Kianit je bolj surov, nepoliran, v obliki diska in služi kot vmesnik. Lemurijski kalcit je velikosti 11 mm in je poliran. Poliran Kianit je AAA kvalitete in je velikosti nekje 7 do 8 mm. Je lepo odseven.

Lemurijski kalcit je izjemen kamen, ki povezuje z zavestjo Lemurije. Redek je in zelo je cenjen. Vsaka zapestnica je Umetnina zase, saj je čisto vsak kamen unikaten in neponovljiv, tako da prav to dela Zapestnice unikatne same po sebi.

Omejena izdaja! Ročno narejeno. Vse pravice pridržane!

Slikano pod belo svetlobo, tako da lahko dopuščamo rahlo razliko v odtenku, a nikakor ne v energiji.

1 na zalogi

Kategorija:

Opis

Akvatinski Lemurijski kalcit, znan tudi kot modri oniks, vibrira z energijo “toka” in odmeva z zavestjo starodavne, visoke duhovne civilizacije Lemurije. Povezuje vaše srce, Tretje oko in kronsko čakro, podpira vaše čustveno telo, prinaša občutek miru in “pretoka” s svojimi čustvi. Akvatinski Lemurijski kalcit vas odpira v višjo dimenzijsko zavesti, da se lahko povežete s svojim višjim kraljestvom. Če želite odpreti svoj um, misli in čustva z globljo miselno močjo, je to kristal za vas!

Držanje tega kalcita izboljša sanjsko stanje in dostop do Theta zavesti. Theta stanje je nekje med zavestnim svetom in podzavestjo. To je sanjarjenje, plavajoče stanje spanja, kjer se spustimo in odnesemo. To stanje je kot nalašč za hipnozo, lucidno sanjanje in zavestno doseganje astralnega potovanja. 

Določitev namena za namen povezave z Lemurijo in izgubljenim znanjem starodavnih ter držanje vašega kosa Lemurijskega Akvatinskega kalcita, lahko pomaga pri raziskovanju le-tega. Učenje smisla in povezovanje z vašim duhovnim telesom je lahko za nekatere težko, zlasti v prvih metih prebujanja. Učenje, da je nekdo že duhovno buden in ga je treba samo razen in zaupanje, ki je lahko ogromen skok v neznano za mnoge. Lemurijski Akvatinski kalcit je popoln mentor in vodnik.

Kianit je zelo pomemben kamen, ki lahko ojača ne samo tvoj um, ampak tudi celo telo. Za nekaj tako majhnega in lepega, lahko Kianit uskladi vse čakre v tvojem telesu in vzpostavi ravnotežje in harmonijo. To lahko spodbudi pomirjujoč učinek na tvoje počutje, medtem ko te ohranja osredotočenega. Ko so čakre uravnotežene in odprte, lahko svobodno izraziš svoje mnenje ali občutke.

Iz knjige Odkrijte Atlantido: Glavna naloga tega kristala je znova povezati našo energijo s kavzalno čakro. Dokler na to nismo pripravljeni, kianit oddaja zelo blago silo, ki se je niti ne zavedamo. Njegova energija je kot ponujena roka nekoga, ki nas skuša rešiti. Čeprav smo morda preveč prestrašeni, da bi jo jasno videli, je kljub temu navzoča; biti moramo le pripravljeni videti jo in ji stopiti naproti. Kianit naj bi bil bolj uglašen z eterično kakor posvetno sfero. Višje sposobnosti našega uma so mirovale več tisočletij, toda ko jih bo začel kianit obujati, bomo spet znali fizično odpotovati povsod tja, kamor nam bo srce poželelo. Čeprav smo kianit spoznali šele pred kratkim, obstaja že zelo dolgo časa in utira poti.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.