Zapestnica Nadangel Rafael

22,50 

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,5 cm, notranji obseg meri nekoliko manj (ob naročilu lahko v opombe vpišete želen obseg in prilagodim dolžino zapestnice). Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Namenjena ljudem, ki si želijo nekaj več spoznati in nekaj več sprejeti od življenja. Nadangel Rafael ti pomaga pri zdravljenju v tvojem življenju. Zdravi telo, srce, um in omejitve tvoje duše. Nadangel Rafael te zdravi tako, da spodbuja pretočnost energije v tvojem telesu in poskrbi za energetsko čiščenje. Spodbuja nove navade. Priporočam osebi, ki se želi na ljubeč način osvoboditi vezi do ljudi in navad, ki ji ne koristijo več in osvojiti zdravo mero pozitivnosti, odprtosti za nove podvige in veselje do življenja samega.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Vsi kamni so premera 8 mm. Vmesniki ne vsebujejo niklja ali svinca. Slikano pod belo svetlobo, zato dopuščam rahlo razliko v odtenku, a ne v energiji.

Klikni tukaj, če potrebuješ tudi DARILNO ŠKATLICO!

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Rubinast Zoisit ima močno duhovno naravo, ki bo prav tako pomagala vaši zavesti in duhovnemu učenju. Omogočil vam bo dostop do spomina vašega duše, saj je duhovni kamen in zelo močno orodje za vsakogar, ki si želi ponovno oživiti lastno duhovnost. Edinstvena harmonija barv kamna tudi simbolizira občutek blaženosti, ki ga lahko uživate v življenju, ko si dovolite, da se sprostite in spustite.

Ustvarite življenje, ki ga želite, in ne dovolite, da bi vaše delo ali druge odgovornosti preprečile, da bi uživali v življenju! Rubinast Zoisit vam bo dal energijo zdravljenja, ki vam bo pomagala izpustiti zatrto jezo ali občutke sabotaže. Preteklost je preteklost in vse, kar pripada preteklosti, ne bi smelo biti več v vašem srcu. Energije Rubinastega Zoisita vam bodo pomagale prinesiti ta skrita občutja na površje in jih na koncu izpustiti iz svojega srca. Ima močne življenjske sile, ki omogočajo učinkovito zdravljenje. 

Rubinast Zoisit je odlična kombinacija energije in barve, zaradi česar je eden od najbolj plemenitih in veličastnih kamnov vseh kamnov. Povezuje zeleno barvo Zoisita in škrlatno barvo Rubina. Pogosto vključuje črne lise Tschermakite, ki bodo vidne tudi v kamnu. Ime kamna prihaja iz besede Masai, kar pomeni zeleno. Velike nanosov Ruby Zoisita najdemo v Indiji in Zambiji.

Aventurin – zeleni je kamen sreče. Že od nekdaj velja, da prinaša srečo hazarderjem, kockarjem. Kot kamen moči, prinaša blagostanje, srečo in denar. Če ste med tistimi, ki radi igrajo igre na srečo, kupujejo srečke, je lahko to vaš talisman. Primeren je tudi za programiranje. Ne samo da prinaša blagostanje, ampak tudi odpira vrata, da le-to pride v naše življenje. Najde nam nove poslovne priložnosti. Prinaša uspeh in veselje, v zakonu pa povečuje ljubezen ter sožitje.

Aventurin je zelo pozitiven kamen blaginje. Stabilizira naše stanje duha, spodbuja dojemanje ter povečuje kreativnost. Z njegovo pomočjo vidimo alternative in možnosti, ki jih drugi ljudje ne. Združuje intelektualna in čustvena telesa. Pomirja jezo in razdraženost. Spodbuja čustveno okrevanje in omogoča, da živimo znotraj svojega srca. Ta kamen krepi vodstvene sposobnosti in odločnost. Spodbuja sočutje, empatijo in vztrajnost.  Drži v ravnotežju moško in žensko energijo ter spodbuja obnavljanje srca. Aventurin varuje srčno čakro pred psihičnim vampirizmom energije srca.

Pirit je odličen energetski ščit. Zemeljski element je tudi resonančna z energijo ognja, ki simbolizira toploto. Ogenj pomeni tudi negovalne lastnosti sonca in vašo lastno sposobnost ustvarjanja lastnega bogastva s svojo lastno močjo. Prinaša zaupanje in vztrajnost, da se stvari dokončajo. Kot talisman je Pirit edinstven zaščitnik, ki črpa energijo iz Zemlje skozi fizično telo in v auro, ustvarja obrambni ščit pred negativnimi energijami, onesnaževalci okolja, čustveni napad in fizično poškodbo. Pirit navdihuje ustvarjalnost v umetnosti, matematiki, znanosti, arhitekturi in mnogih disciplinah, zlasti tistih, ki priznavajo inherentno popolnost in harmonično simetrijo narave in vesolja. Povečuje lastno vrednost žensk in pomaga premagati težnje k služnosti in manjvrednosti.

To pomeni vitalnost in duh ter sposobnost izkoriščanja vašega potenciala. Simbolizira neprekinjen pretok idej in delo z odločnostjo in zaupanjem. Ta kamen lajša tesnobo in frustracije ter povečuje lastno vrednost in vero vase. Poveča energijo in premaga utrujenost. Blokira uhajanje energije iz fizičnega telesa in avre.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.