Zapestnica Kamen Vizije

42,50 

“Prepoznajte svoje želje, svoje ideje in znanje. Prepoznajte Pot, ki vas čaka, pa je razum ne more predelati.  Aktiviraj tiste centre v svojem energijskem telesu, ki ti lahko pomagajo do drugačnega znanja, na čisto drugi ravni, ki ti bodo v življenju le koristile. Koristil ti bo, ta drugače pogled na svet. Zaupaj mu.”

Zapestnica je sestavljena iz velikega kamna Amazonita, poliranega in premera 11 mm in poliranega Iolita, velikosti 10 mm.  Vmesniki so iz zlitine cinka in ne vsebujejo niklja, svinca, kadmija ali drugih škodljivih snovi. Pri zelo občutljivi koži morda reakcije (redko). Kamni so AAA kvalitete. Obsega žal ne gre prilagoditi.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane. 

Kristali so izbrani popolnoma intuitivno in ker je vsak kamen zase že popolna umetnina, nobena zapestnica ne more biti podobna drugi in je Unikatna. Slikano pod belo svetlobo (da lahko pokažemo podrobnosti kamna, ki se drugače ne bi videle), zato dopuščamo  majhno razliko v odtenku, a nikakor v energiji. Na voljo je samo ta na sliki.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Iolit vam lahko pomaga, da postanete bolj pronicljivi, delujete po svoji intuiciji in zavestno prepoznate svoja spoznanja. Zaradi tega boste bolj zaupali svoji notranjosti in poslušali, kaj vam govorita srce in um. Energije tega kamna vas lahko pripeljejo do vašega notranjega znanja, nenehno spodbujajo vaš um in vas vodijo na višjo raven zavedanja.

Iolit je kamen vizije. Aktivira tretje oko in omogoča vizualizacijo in intuitiven vpogled, ko so vse čakre v poravnavi. Spodbuja povezavo z notranjim vedenjem. Uporablja se pri šamanskih obredih in pomaga pri potovanjih iz telesa. V stiku z avričnim poljem oddaja električni naboj, ki ponovno energirtizira biopolje in poravna subtilna telesa. Pomaga pri razumevanju in sproščanju vzrokov odvisnosti ter nam pomaga, da izrazimo svoj pravi jaz, osvobojeni od pričakovanj ljudi okoli nas. Iolit počisti miselne oblike.
Ta kamen razreši razdor v odnosih. Spodbuja prevzemanje odgovornosti za sebe, premaga lahko soodvisnost v okviru partnerstva.

Zahvaljujoč čarobni kombinaciji svinca in vode v svoji strukturi, njen bleščeče smaragdni odtenek in lisasta svetlo-zelena odražata barvo Amazonke reke ter njeno pomirjujočo in pomirjujočo energijo. Amazonitski kristal, znan kot kamen “upanja”, je odlično manifestacijsko orodje, še posebej, če v svojo dnevno prakso meditacije vključite svojo energijo. Meditacija z amazonitskim kristalom je odličen čas za popis trenutnega duha duha.  Poglejte v kamen in pustite, da raztopi vse negativne misli, ki pridejo na površje. Ne pozabite, da obstaja razlog, da ste izbrali Amazonit. To je jasen signal, da vaš proces zdravljenja vključuje pomirjanje starih čustvenih ran in okrepitev fizične vzdržljivosti, ki je potrebna za izkoriščanje dneva.

Amazonit pomaga tistim, ki so nejasni glede želja, potreb ali omejitev, da so bolj jasni o svoji resnici. Amazonit lahko pomaga nekomu sporočati svojo resnico bolj jasno in čutno, partnerju ali drugi osebi, ki jo morda mora slišati. Nenehno ignoriranje vaših osebnih potreb ali omejitev lahko vodi v pasivno agresivnost ali zamerljivo vedenje. Amazonit vam pomaga spoštovati te poglede tako, da lahko spoznate svoje lastne potrebe ali potrebe partnerja z več zavesti in jasnosti.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.