Zapestnica Žarek Upanja

47,50 

“Kolikokrat si bila že na tej točki? Si prvič ali se vračaš?  Iščeš tisto “nekaj” oprijemljivega, ki bi te popeljalo iz začaranega kroga. Odgovorilo na vprašanje – zakaj se nič ne spremeni, če se še sploh splača vztrajati na tej poti? Občutek upanja. Občutek Zaupanja. Daj si možnost, vedno znova. Ker… čeprav se ti kdaj zazdi, da stojiš na mestu, da se ne premikaš, … se, vedno se premikaš. Vesolje je tako narejeno. Zato si dovoli upati in zaupati, da se zate odvija po najboljšem možnem scenariju. Zaupaj. Ne obupaj.”

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,5 cm, notranji obseg meri nekoliko manj . Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Namenjena ljudem, ki si želijo nekaj več spoznati in nekaj več sprejeti od življenja.

Zapestnica je sestavljena iz velikega kamna Amazonita, poliranega in premera 11 mm in poliranega Rodokrozita, premera 7,5 mm. Kot vmesnik je uporabljen Roževec, ki je facetiran. To daje zapestnici večjo odsevnost svetlobe. Ne vsebuje kovinskih vmesnikov.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Kristali so izbrani popolnoma intuitivno in ker je vsak kamen zase že popolna umetnina, nobena zapestnica ne more biti podobna drugi in je Unikatna.

Slikano pod belo svetlobo (da lahko pokažemo podrobnosti kamna, ki se drugače ne bi videle), zato dopuščamo  majhno razliko v odtenku, a nikakor v energiji.

1 na zalogi

Kategorija:

Opis

Zahvaljujoč čarobni kombinaciji svinca in vode v svoji strukturi, njen bleščeče smaragdni odtenek in lisasta svetlo-zelena odražata barvo Amazonke reke ter njeno pomirjujočo in pomirjujočo energijo. Amazonitski kristal, znan kot kamen “upanja”, je odlično manifestacijsko orodje, še posebej, če v svojo dnevno prakso meditacije vključite svojo energijo. Meditacija z amazonitskim kristalom je odličen čas za popis trenutnega duha duha.  Poglejte v kamen in pustite, da raztopi vse negativne misli, ki pridejo na površje. Ne pozabite, da obstaja razlog, da ste izbrali Amazonit. To je jasen signal, da vaš proces zdravljenja vključuje pomirjanje starih čustvenih ran in okrepitev fizične vzdržljivosti, ki je potrebna za izkoriščanje dneva.

Amazonit pomaga tistim, ki so nejasni glede želja, potreb ali omejitev, da so bolj jasni o svoji resnici. Amazonit lahko pomaga nekomu sporočati svojo resnico bolj jasno in čutno, partnerju ali drugi osebi, ki jo morda mora slišati. Nenehno ignoriranje vaših osebnih potreb ali omejitev lahko vodi v pasivno agresivnost ali zamerljivo vedenje. Amazonit vam pomaga spoštovati te poglede tako, da lahko spoznate svoje lastne potrebe ali potrebe partnerja z več zavesti in jasnosti.

Rodokrozit predstavlja nesebično ljubezen in sočutje. Širi zavest in povezuje materialno z duhovno energijo. Ta kamen da dinamičen in pozitiven odnos. Rodokrozit je odličen kamen za srce in odnose, predvsem za ljudi, ki se čutijo neljubljene. Privablja dušne prijatelje. Dušni prijatelji so ljudje, ki nam pomagajo, da se naučimo naših izkušenj v življenju, in čeprav to ni vedno prijetno, je za naše višje dobro. Ta kamen uči srce, da se prilagodi bolečim čustvom brez izključitve, in odstrani zanikanje.

Lepa rožnata barva kremena, s svojo nežno rožnato esenco, je kamen srca, kristal brezpogojne ljubezni. Nosi mehko žensko energijo sočutja in miru, nežnosti in zdravljenja, prehrane in udobja. Ugodno vpliva neposredno na srčno čakro, raztaplja čustvene rane, strahove in zamere ter kroži božansko ljubečo energijo po celotni avri. Prebudi srce k svoji prirojeni ljubezni, daje globok občutek osebne izpolnitve in zadovoljstva, ki omogoča sposobnost, da resnično daje in prejema ljubezen od drugih. 

Rožni kremen vas lahko tudi spodbudi, da imate radi sebe. Veliko bolj boste odprti za dajanje in sprejemanje ljubezni od drugih, ko boste obvladali spretnost resničnega sprejemanja in ljubezni do sebe. Ljubezen je za človeško srečo tako pomembna, da bi moral ta kristal najti mesto v vsakem domu.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.