Zapestnica Blagoslovov Marije Magdalene

52,50 

Marija Magdalena je boginja sodobnega časa, ki v sebi nosi prastaro in pristno modrost. Lahko je vir navdiha za vse ženske in del nje živi v vsaki od nas. Je energija, ki je hkrati nežna in blaga, pa vendar odločna in neomajna. Predstavlja moč in dostojanstvo in na ta način pomaga izboljšati položaj žensk po vsem svetu. Osvobaja nas ozkosrčnosti in nas uči odpuščanja. Uči nas ponosa in kako se postaviti zase, kako izraziti svojo resnično lepoto, modrost, kreativnost, ki so bistvo ženskega duha. 

Marija Magdalena nam kaže, kakšna je resnična ženska narava –  v vsej svoji lepoti, moči in celovitosti.

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,5 cm, notranji obseg meri nekoliko manj. Obseg se žal ne more prilagoditi. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Vsaka je Unikatna in se ne more ponoviti, saj so kamni umetnost zase.  Lepidolit vijolične barve je premera 10 mm in je poliran, zlat Lepidolit je velikosti 8 mm in je poliran, medtem ko je Rubin facetiran in velikosti 8 mm. Kot vmesniki so uporabljeni zlati Piriti.

Slikano pod belo svetlobo, zato dopuščamo  majhno razliko v odtenku, a nikakor v energiji.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Rubin je odličen kamen za energijo. Daje moč do življenja, napolni nas z energijo ter dela ravnotežje. Spodbuja strast do življenja, vendar nikoli v samouničevalno smer. Izboljšuje motivacijo in določa realne cilje. Spodbuja srčno čakro in drži srce v ravnotežju. Močno nas ščiti pred psihičnimi napadi in odjemalci srčne energije. Spodbuja pozitivne sanje in čisti vizualizacijo ter spodbuja epifizo. Rubin je eden od kamnov obilja in pomaga hraniti bogastvo ter strast.
Ta kamen prinaša na površje jezo ali negativne energije, da jih pretvori, ter spodbuja odstranjevanje vsega negativnega iz naše poti. Spodbuja dinamično vodstvo. Prinaša pozitivno in pogumno stanje duha. Ostri um s povečano ozaveščenostjo in odlično koncentracijo.

Zlati Lepidolit je redka in izjemno močna Kristalna variacija, ki združuje tradicionalne lastnosti Lepidolita z energijo svetlobe. Z uravnoteženjem in poravnavo zgornjih čaker, zlasti čaker tretjega očesa in kronske, ter vlivanjem teh energetskih centrov s svetlobo in visokimi vibracijami, zlati kristal Lepidolita pomaga razbiti vsako negativno ali zataknjeno energijo in prebuditi vaš najvišji potencial. Je popoln kamen za izboljšanje vaše meditacije, čiščenja energije ali katere koli druge duhovne prakse.

Pomirjujoč vpliv Lepidolita je koristen za najrazličnejše posameznike. Hitra hitrost sodobnega življenja je lahko izjemna in nič ni podobnega tradicionalnemu, pomirjujočemu dragemu kamnu, ki vam pomaga, da se sprostite. To je lep gemstone za spodbujanje duhovne sreče, spoštovanje, in identitete, medtem ko preostali mirno in mirno.

Vijoličen Lepidolit počisti negativnosti, aktivira in odpre grleno, srčno in kronsko čakro ter tretje oko. Čisti blokade in prinaša kozmično zavest. Pomaga pri šamanskih ali duhovnih potovanjih ter daje dostop do akaških zapisov. Uglašuje nas na misli in občutke iz drugih življenj, ki ustvarjajo blokade v našem sedanjem življenju. Lahko nas odpelje naprej v prihodnost. Zelo je uporaben pri zmanjševanju stresa in depresije. Ustavlja preganjalne misli, lajša malodušje in premaguje nespečnost. Je »kamen prehoda«, osvobaja in preureja stare psihološke in vedenjske vzorce, ki povzročajo spremembe.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.