Zapestnica Satya

23,50 

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,4 cm, notranji obseg meri nekoliko manj (ob naročilu lahko v opombe vpišete želen obseg in prilagodim obseg zapestnice).  Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Potrebno previdno ravnanje. Namenjena ljudem, ki si želijo nekaj več spoznati in nekaj več sprejeti od življenja. Satya v Sanskritu pomeni resnica, Iskrena Resnica. Priporočam osebi, ki si želijo v svoje življenje vnesti več notranjega miru, osebnostne in duhovne rasti, da lahko zaživi svojo Resnico.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Vsi kamni so premera 8 mm in so polirani. Vmesniki so iz zlitine cinka in ne vsebujejo niklja, svinca, kadmija ali drugih škodljivih snovi. Pri zelo občutljivi koži morda reakcije (redko).

Klikni tukaj, če potrebuješ tudi DARILNO ŠKATLICO!

Slikano pod belo svetlobo, zato dopuščamo  majhno razliko v odtenku, a nikakor v energiji .

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Sodalit stimulira epifizo, tretje oko in poglablja meditacijo. Ko s Sodalitom izboljšamo meditacijo, se lahko um uporablja za razumevanje okoliščin, v katerih se znajdemo. Ta kamen postopoma vliva energijo za resnico in poziva k idealizmu, ki omogoča, da ostanemo zvesti samemu sebi in se dvigujemo za svoja prepričanja. Koristen je za ljudi, ki so občutljivi na »nezdrave zgradbe ali sindrom« ali elektromagnetni smog.
Ta kamen je še posebej koristen za skupinsko delo, saj prinaša harmonijo in namen solidarnosti. Spodbuja zaupanje in prijateljstvo med člani skupine ter medsebojno odvisnost.
Spodbuja racionalno misel, objektivnost, resnico in intuitivno dojemanje, skupaj z povedanimi občutki. Ker pomirja um, omogoča nove informacije, ki bodo prejete. Sodalit spodbuja izločanje starih duševnih pogojev in togih umskih sprejemov, ustvarja prostor za nova spoznanja v praksi.

Ta kamen prinaša čustveno ravnovesje in umirja napade panike. Lahko preoblikuje obrambno ali preobčutljivo osebnost, sprošča jedro strahov, fobije, krivde in nadzorne mehanizme, ki nas držijo nazaj, od tega, kdo smo v resnici. Krepi samozavest, sprejemanje samega sebe in samo-zaupanje. Sodalit je eden od kamnov, ki povdarja naše kvalitete, da lažje sprejmemo sami sebe v vsej svoji luči.

Energije tega kamna bodo okrepile vaše pozitivne značilnosti. Vaše prednosti bodo vaša gonilna sila, vaše slabosti pa bodo navdih za boljše! Dala vam bo dar modrosti in razsvetljenja. Pomaga pri povezovanju z višjimi področji in odstranjevanju tančic, ki blokirajo resnice v vašem življenju. Hovlit je odlično orodje med meditacijo, saj vam lahko pomaga osredotočiti svoj um. Lahko spodbuja spokojnost uma in odpravi kakršnokoli motečo misel. Lahko vam pomaga obdelati svoja čustva, da vam lahko dajo mir, srečo in zadovoljstvo v vseh pogledih v vašem življenju. Hovlit je čudežni kamen, ki lahko učinkovito pomiri vašo vznemirjenost ali prikrito stanje duha. Lahko odstrani ali omehča jezo, agresivnost in vaše nerazumne stvari. To, kar želite, boste lahko izrazili bolj svobodno in učinkoviteje.

Hovlit umirja um in je odličen za spanje ali meditacijo. Omogoča potek mirne in utemeljene komunikacije. Krepi spomin in spodbuja željo po znanju.
Hovlit lahko miri burna čustva, še posebej tista, ki imajo vzroke v prejšnjih življenjih. Osvobaja vezi, ki povezujejo stara čustva s sprožilci sedanjega življenja.

Rožni kremen vas lahko tudi spodbudi, da imate radi sebe. Veliko bolj boste odprti za dajanje in sprejemanje ljubezni od drugih, ko boste obvladali spretnost resničnega sprejemanja in ljubezni do sebe. Ljubezen je za človeško srečo tako pomembna, da bi moral ta kristal najti mesto v vsakem domu.  Lepa rožnata barva kremena, s svojo nežno rožnato esenco, je kamen srca, kristal brezpogojne ljubezni. Nosi mehko žensko energijo sočutja in miru, nežnosti in zdravljenja, prehrane in udobja. Ugodno vpliva neposredno na srčno čakro, raztaplja čustvene rane, strahove in zamere ter kroži božansko ljubečo energijo po celotni avri. Prebudi srce k svoji prirojeni ljubezni, daje globok občutek osebne izpolnitve in zadovoljstva, ki omogoča sposobnost, da resnično daje in prejema ljubezen od drugih. 

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Zapestnica Satya”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja