Zapestnica Atma Prajna

28,50 

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,5 cm, notranji obseg meri nekoliko manj (ob naročilu lahko v opombe vpišete želen obseg in prilagodim dolžino zapestnice).  Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Namenjena ljudem, ki si želijo nekaj več spoznati in nekaj več sprejeti od življenja. Atma se iz Sanskrita prevaja *the Universal Spirit or the Supreme Soul of the Universe* oz. Univerzalni duh ali Vrhovna duša vesolja.  Prajna v Sanskritu pomeni Absolutno zavest, Ozaveščenost Sebe, najvišja modrost, transcendentna modrost – s katero dosežemo Znanje o sebi, da sprejmemo Ego in se poravnamo s Tistim, kar želimo Biti. Resnica se skriva v nas. Jaz sem modrost, ki jo iščem.

Čisto vsaka Zapestnica Atma Prajna je Unikat. Kamni Zebra Jaspisa se vedno izberejo sami, saj je čisto vsak posamezen čista Umetnina in odseva značilnosti Matere Zemlje. Je nezamenljiva, pomirjujoča in aktivirana za tistega, ki jo nosi.  Prosim poglejte v galerijo kateri kamni so na voljo – bolj kremni, bež, svetlejši bodo vpeti v zapestnico.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Vsi kamni so velikosti 8 mm. Vmesniki so iz zlitine cinka in ne vsebujejo niklja, svinca, kadmija ali drugih škodljivih snovi. Pri zelo občutljivi koži morda reakcije (redko). Slikano pod belo svetlobo.

Klikni tukaj, če potrebuješ tudi DARILNO ŠKATLICO!

2 na zalogi

Kategorija:

Opis

Tako kot yin-yang simbol, Zebra jaspis pomaga videti dobro v “slabi” situaciji in prepozna “slabo” v dobri. To vam pomaga spoznati resnico o vsaki situaciji. To je nasprotna dinamika, ki vam pomaga najti ravnovesje v vašem življenju. Pomaga nam, da vidimo pravo naravo izkušnje namesto iluzije, ki jo ustvarja naš um. Združuje kremen in bazalt. Basalt je vulkanska skala, ki vam daje moč v težkih časih. Stabilizira in pogosto se zdi koristno za situacije, ki zahtevajo, da se “odklenejo nazaj.” Sprosti negativnost, ki ste jo morda zgradili. Jaspis pomaga, da vam zagotovimo stabilno bazo, ko se povežete z vašo modrostjo, da se premikate po vsaki situaciji. Njegove energije vas bodo obdržale tudi v središču. Najde ravnovesje tudi s čakrami, pa tudi s telesnimi, čustvenimi, intelektualnimi in eteričnimi telesi. Kamen je popolnoma edinstven v barvi in ​​vzorcu. Zaradi narave kamna se bodo vsi razlikovali po velikosti, obliki, barvi in ​​vzorcu.

Žad je simbol čistosti in vedrine. V miru zbira pomembne modrosti. Povezan je s srčno čakro in povečuje ljubezen in vzgojo. Je zaščitni kamen, ki varuje uporabnika pred poškodbami in prinaša harmonijo. Govorijo, da pritegne veliko sreče in prijateljstva. Ta kamen stabilizira osebnost in združuje um s telesom. Spodbuja samozadostnost. Osvobaja negativne misli in pomirja duha. Spodbuja ideje in naloge, ki se nam zdijo, z njegovo pomočjo, manj zapletene, tako da jih lahko izvršimo brez odlašanja. Pomaga osvoboditi čustva, zlasti razdražljivost.
Žad nas spodbuja, da postanemo to, kar smo v resnici. Pomaga nam pri priznavanju samega sebe, kot duhovno bitje na človeški poti, ter prebuja skrita znanja.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.