Zapestnica Nadangel Mihael

23,50 

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,5 cm, notranji obseg meri nekoliko manj (ob naročilu lahko v opombe vpišete želen obseg in prilagodim obseg zapestnice). Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Namenjena ljudem, ki si želijo nekaj več spoznati in nekaj več sprejeti od življenja. Nadangel Mihael prinaša mir, sprošča strahove, omejitve in dvome, prebuja zaupanje in osebno moč. Očisti vse, kar v tvojem življenju ne služi več namenu in te usklajuje s tem, kar je v tvoje najvišje dobro. Prinaša ti jasnost za življenje. Nadangel Mihael skrbi za energetsko čiščenje in zaščito. Pomembna sta moč in pogum. Njegovo ime pomeni »on, ki je kot Bog« in je eden izmed najmogočnejših nadangelov.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Vsi kamni so premera 8 mm, Sodalit morda 8,5mm. Hematit je odsevno srebrno barve, Sodalit temno modre in Angelit plave (svetlo modre) barve. Vmesniki ne vsebujejo niklja  ali svinca.

Vsakemu Nadangelu kristaloterapevti pripisujejo nekatere kristale oz. poldrage kamne. V zapestnici so združeni le nekateri izmed teh, ki jih pripisujejo Nadangelu Mihaelu.

Klikni tukaj, če potrebuješ tudi DARILNO ŠKATLICO!

2 na zalogi

Kategorija:

Opis

Sodalit stimulira epifizo, tretje oko in poglablja meditacijo. Ko s Sodalitom izboljšamo meditacijo, se lahko um uporablja za razumevanje okoliščin, v katerih se znajdemo. Ta kamen postopoma vliva energijo za resnico in poziva k idealizmu, ki omogoča, da ostanemo zvesti samemu sebi in se dvigujemo za svoja prepričanja. Koristen je za ljudi, ki so občutljivi na »nezdrave zgradbe ali sindrom« ali elektromagnetni smog.
Ta kamen je še posebej koristen za skupinsko delo, saj prinaša harmonijo in namen solidarnosti. Spodbuja zaupanje in prijateljstvo med člani skupine ter medsebojno odvisnost.
Spodbuja racionalno misel, objektivnost, resnico in intuitivno dojemanje, skupaj z povedanimi občutki. Ker pomirja um, omogoča nove informacije, ki bodo prejete. Sodalit spodbuja izločanje starih duševnih pogojev in togih umskih sprejemov, ustvarja prostor za nova spoznanja v praksi.

Ta kamen prinaša čustveno ravnovesje in umirja napade panike. Lahko preoblikuje obrambno ali preobčutljivo osebnost, sprošča jedro strahov, fobije, krivde in nadzorne mehanizme, ki nas držijo nazaj, od tega, kdo smo v resnici. Krepi samozavest, sprejemanje samega sebe in samo-zaupanje. Sodalit je eden od kamnov, ki povdarja naše kvalitete, da lažje sprejmemo sami sebe v vsej svoji luči.

Angelit je eden najmočnejših kamnov, ki ga lahko uporabite za razvoj duhovne moči, spodbujanje psihične moči in vzpostavljanje povezav z višjimi sferami. Angelit je kamen zavesti za novo dobo. Predstavlja mir in bratstvo. Omogoča zavesten stik z angelsko sfero.  Je zelo močen kamen za zdravilce, saj poglablja uglasitev in povečuje zaznavanja. Zagotavlja varstvo okolja ali telesa. Angelit nam pomaga, da govorimo svojo resnico, kakršna koli že je. Pomaga nam tudi, da smo bolj sočutni in sprejemljivi, zlasti tisti, ki jih ni mogoče spreminjati. Blaži psihične bolečine in preprečuje krutosti. Preobraža bolečine in motnje v celovitost in zdravljenje ter s tem odpre pot za duhovni navdih. Ustvarja globok občutek miru in spokojnosti. Pomaga pri povezovanju univerzalnega znanja z ozaveščanjem. Pospešuje celjenje in pomaga pri kanaliziranju.

Hematit je posebej učinkovit pri ozemljitvi in zaščiti. Harmonizira um, telo in duh. Uporablja se med potovanjem izven telesa, ščiti dušo in daje razlog za vrnitev v telo. Ta kamen ima močen jang element, išče ravnotežje meridianov ter odpravlja jin neravnovesja. Raztaplja negativnosti in preprečuje negativnim energijam vstop v avro. Ponovno vzpostavlja mir in harmonijo v telesu.
Pravijo, da je hematit koristen za pravne situacije.
Hematit podpira plašne ženske, krepi samozavest in spodbuja preživetje, povečuje moč volje in zanesljivost ter daje zaupanje. Odstrani samo-omejitve in pomaga pri širitvi. Pomaga pri premagovanju nasilja in odvisnosti. Zdravi težave s prenajedanjem, kajenjem in kakršno koli obliko pretiranega uživanja. Pomaga nam, da se sprijaznimo z napakami in jih sprejmemo kot učno izkušnjo, ne pa kot katastrofo.

Vsakemu Nadangelu kristaloterapevti pripisujejo nekatere kristale oz. poldrage kamne. V zapestnici so združeni le nekateri izmed teh, ki jih pripisujejo temu Nadangelu.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.