Zapestnica Chitta Suddhi

32,50 

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik.Dolžina zapestnice je cca 18,5 cm, notranji obseg meri nekoliko manj. Chitta Suddhi v Sanskritu pomeni Čistost Misli. Zberimo moč v Sebi, da se umaknemo od situacij in ljudi, ob katerih se počutimo neprijetno oz. ob katerih čutimo omejitve, da ne zmoremo biti Iskreni Mi. Vsak trenutek lahko izberemo misli, ki bodo potovale z nami skozi vsakdan, tako lahko presekamo začaran krog, zaradi katerega ostajamo na mestu. Priporočam osebi, ki si želi več osebne moči, da začne uresničevati Sebe, da se posledično umiri in umiri svet okrog sebe.

Ročno narejeno. Vse pravice pridržane!

Belo moder K2 jaspis je premera 7,8 mm; Kamena strela in Lapis Lazuli sta premera 8mm. Vmesniki so iz zlitine cinka in ne vsebujejo niklja, svinca, kadmija ali drugih škodljivih snovi. Pri zelo občutljivi koži morda reakcije (redko).

Klikni tukaj, če potrebuješ tudi DARILNO ŠKATLICO!

 

2 na zalogi

Kategorija:

Opis

Ta kristal je izjemno redek. Ta redka energije nam omogoča, da dosežemo najvišji “vrh” zavesti, v kombinaciji z zemeljskimi energijami Granita, ki nas ohranja prizemljene. Povezan je s čakro tretjega očesa, ki spodbuja višjo raven ozaveščenosti, skupaj z jasnostjo in vpogledom v to, kar je “prav” za nas. Ko smo odprti za višje ravni zavesti, ki jih prejmemo navodila iz našega višjega jaza, ki vedno dela za naše najvišje dobro. K2, znan tudi kot “K2 Granit” in “Raindrop Azurite”, je edinstven kamen na voljo le v zasneženih vrhov druga najvišja gora na svetu, K-2. Te gore mejijo na Kitajsko in Pakistan, kamen pa se nahaja samo na pakistanski strani.

Zapomnite si, njegov osnovni kamen, granit, je zelo trden in ozemljitveni kamen. Čeprav so bele barve povezane s kronsko čakro, nas delci črne barve prizemljujejo. To je izredno pomembno, ker ta kamen ne pomaga le, da se odpremo do božanskega, ampak nas tudi ohranja stabilne in nam preprečuje, da brezciljno lebdimo.

Lapis Lazuli je eden najbolj iskanih kamnov v zgodovini. Njegova globoka, nebesna modra ostaja simbol kraljevine in časti, bogov in moči, duha in vizije. Je univerzalni simbol modrosti in resnice.

Lapis Lazuli je močan kristal za aktiviranje višjega uma in krepitev intelektualnih sposobnosti. Spodbuja željo po znanju, resnici in razumevanju ter pomaga procesu učenja. Odličen je za izboljšanje spomina. Kamen resnice, Lapis spodbuja poštenost duha in v govorjeni in pisni besedi. Nosite ga za vse oblike globoke komunikacije. Je tudi kamen prijateljstva in v odnose vnaša harmonijo.  Lapis lazuli odpira tretje oko in uravnoveša grleno čakro. Spodbuja razsvetljenje in povečuje delo s sanjami in psihične sposobnosti. Omogoča duhovno potovanje in spodbuja osebne ter duhovne moči. Hitro sprošča stres in prinaša globoki mir. Daje veliko vedrino in ima ključen pomen za doseganje duhovnosti. Ta kamen harmonizira fizično, čustveno, duševno in duhovno raven. 

Zdravilne lastnosti Lapis Lazuli lahko pomagajo pri fizičnem, čustvenem in duhovnem ravnovesju in težavah. Ima zdravilne moči za pomoč pri fizičnih in čustvenih težavah. Uporablja se tudi pri zdravljenju z energijo in uravnoteženju čaker. Kristalne terapije Lapis Lazuli so povezane predvsem s fizičnimi težavami grla, razkrivanjem resnice in uravnoteženjem Grlene Čakre. Terapevtske uporabe Lapis Lazuli imajo dolgo in dobro dokumentirano zgodovino. Meditacija z Lapis Lazuli lahko prinese večjo zavest.

Kamena strela je zaradi svoje edinstvene spiralne kristalinske oblike najmočnejši ojačevalec zdravljenja in energije na planetu. Najden je po vsem svetu. Vsrkava, zalaga, osvobaja in uravnava energije in jih deblokira. Kristal kamene strele je tudi najbolj univerzalen kristal za zdravljenje. Uporabljamo ga lahko za zdravljenje tako ljudi kot tudi za živali. Vibracija kamene strele uravnava človeško energijo s kozmično ter hkrati umirja, sprošča in odpravlja stres. Je kristal, ki učinkuje izredno hitro in močno.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Zapestnica Chitta Suddhi”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja