Zapestnica Nadangel Raziel

19,50 

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Obseg zapestnice narejen na cca. 19,5 cm. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Namenjena ljudem, ki si želijo nekaj več spoznati in nekaj več sprejeti od življenja.  Njegovo ime pomeni »skrivnosti Boga«. Lahko ga prosite, naj vam skozi sanje posreduje sporočila in vodstvo Nebes, tako da se jih boste zjutraj spomnili in jih razumeli. Sprva morda ne bo šlo tako zlahka, a z rednim delom s tem nadangelom boste prejemali vedno več vpogledov, ki vam lahko sčasoma razkrijejo številne modrosti, ki jih potrebujete za svoje življenje. Prav tako kot nadangel Mihael tudi Raziel reže eterične vezi, ki so povezane s prejšnjimi življenji. Prinaša duhovna razumevanja in resnice.  (Vir)

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane. 

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Lapis lazuli odpira tretje oko in uravnoveša grleno čakro. Spodbuja razsvetljenje in povečuje delo s sanjami in psihične sposobnosti. Omogoča duhovno potovanje in spodbuja osebne ter duhovne moči. Hitro sprošča stres in prinaša globoki mir. Daje veliko vedrino in ima ključen pomen za doseganje duhovnosti. Ta kamen harmonizira fizično, čustveno, duševno in duhovno raven. Neravnovesje med temi ravnmi lahko povzroči depresijo, bolezni in pomanjkanje smisla. Ko so ravni uravnovešene, prinaša harmonija globoko notranje samo-spoznanje.

Lapis lazuli spodbuja, da prevzamemo nadzor nad svojim življenjem. Razkriva notranjo resnico, spodbuja samozavedanje, omogoča samo-izražanje brez zadrževanja ali ogrožanja. Če zatrta jeza povzroča težave v grlu ali v komunikaciji, jih lapis lazuli sprosti. Ta kamen osebnosti prinaša kvalitete poštenosti, sočutja in pravičnosti.
Lapis lazuli je močen miselni ojačevalnik. Spodbuja višje sposobnosti uma, prinaša stvarnost in jasnost. Spodbuja ustvarjalnost skozi uglasitev na vir. Pomaga nam, da se soočimo z resnico, kjer koli smo jo že našli, in sprejmemo tisto, kar smo se naučili. Pomaga pri izražanju našega mnenja in harmonizira konflikte. Uči vrednosti aktivnega poslušanja.
Povezuje odnose v ljubezni in prijateljstvu.

Obsidian je kamen brez meja ali omejitev. Deluje izredno hitro in z veliko močjo. Povečuje resnico, zrcalne lastnosti so neusmiljene pri razkrivanju pomanjkljivosti, slabosti in blokad. Nič ni mogoče skriti pred njim. Pokaže, kako naj izboljšamo vse uničevalne in brezmočne pogoje, primora nas, da rastemo in dajemo trdno podporo, medtem ko to delamo. Zagotavlja globoko celjenje duše. 
Obsidian je močen zaščitni kamen, ki ščiti pred negativnostmi. Zagotavlja ozemljitveni kabel iz korenske čakre v središče zemlje. Vsrka negativne energije iz okolja in nas krepi v času, ko to potrebujemo. Koristen je za zelo občutljive ljudi. Blokira psihične napade in odstrani negativne duhovne vplive. Obsidian poživlja namen duše. Odpravlja energijske blokade in sprošča napetost, ki vključuje psihološko zaščito v celoto, da prinese duhovno popolnost. Sidra duha v telo. Ta kamen spodbuja rast na vseh ravneh. Poziva k raziskovanju neznanega in odpira nova obzorja.

Pomaga nam, da vemo, kako se uresničiti. Prinese nas iz oči v oči s svojo zaščitno stranjo in nas uči, kako se naj vključimo. Ta kamen nam tudi pomaga, da prepoznamo vedenjske vzorce, ki so sedaj zastareli. Raztopi čustvene blokade in starodavne travme, prinaša globino in jasnost čustvom. Spodbuja lastnosti sočutja in moči.

Ahat je zelo stabilen, zemeljski kristal. Vzpostavlja čustveno, fizično in intelektualno ravnotežje. Pomaga pri centriranju in stabiliziranju telesne energije.
Usklajuje jin in jang ter pozitivne in negativne energije. Zelo pomirja, deluje počasi, vendar prinaša veliko moč. Skozi več plasti lahko prinese skrite informacije na svetlobo.
Omogoča nam sprejeti sebe. Gradi samozavest. Pomaga pri analiziranju samega sebe in zaznavanju skritih okoliščin. Izboljšuje koncentracijo, zaznavanje in analitične sposobnosti, ki vodijo do praktičnih rešitev. Spodbuja nas, da govorimo resnico. Obuja spomine.
Zdravi notranjo jezo, spodbuja ljubezen in daje pogum za začetek nečesa novega. Koristen je za vse vrste čustvenih travm. Ustvarja občutek varnosti in zaščite. Raztopi notranje napetosti.
Ahat spodbuja tiho premišljevanje in nas prilagaja življenjskim izkušnjam, ki vodijo k duhovni rasti in notranji stabilnosti.

Vsakemu Nadangelu kristaloterapevti pripisujejo nekatere kristale oz. poldrage kamne. V zapestnici so združeni le nekateri izmed teh, ki jih pripisujejo temu Nadangelu.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.