Zapestnica Nadangel Sandalfon

35,50 

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,5 cm, notranji obseg meri nekoliko manj  (ob naročilu lahko v opombe vpišete želen obseg in prilagodim obseg zapestnice).  . Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Namenjena ljudem, ki si želijo nekaj več spoznati in nekaj več sprejeti od življenja. Sandalfon je eden izmed dveh nadangelov, ki sta živela zemeljsko življenje. Nekdaj je bil to prerok Elija. Njegovo ime v grščini pomeni »Brat«, kar se nanaša na njegove brata dvojčka, nadangela Metatrona. Nadangel Sandalfon ti pomaga, da se sprostiš in navežeš stik s seboj. Vnaša Varnost. Uslišuje tvoje prošnje in te vodi k zaupanju vase in v svet. Pomaga ti, da se zaveš, da si pomemben del Celote. Prebuja intuicijo.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Vsi kristali so premera 8mm in polirani. Vmesniki so iz zlitine cinka in ne vsebujejo niklja, svinca, kadmija ali drugih škodljivih snovi. Pri zelo občutljivi koži morda reakcije (redko).

Klikni tukaj, če potrebuješ tudi DARILNO ŠKATLICO!

 

1 na zalogi

Kategorija:

Opis

Akvamarin je kamen poguma. Njegove energije zmanjšujejo stres in umirjajo um. Dela harmonijo v svoji okolici in ščiti pred onesnaževanjem.
Ljudem povečuje občutljivost. Daje jim moč sklicevanja na toleranco drugih. Premaga sodbo in daje podporo vsem, ki so preobremenjeni z odgovornostjo. Spodbuja odgovornost do sebe. Ustvarja osebnost, ki je pokončna, vztrajna in dinamična. Spremeni lahko stari način delovanja in nam omogoča priti do lastnega uspeha. Akvamarin pomirja duh in odstranjuje tuje misli. Čisti blokade, ki se pojavljajo pri komunikaciji, in spodbuja samo-izražanje. Pomirja strahove in poveča občutljivost. Ta kamen izostri intuicijo in odpira jasnovidnost. Je čudovit kamen za meditacijo, sklicuje se na visoko stanje zavesti, duhovno zavest in spodbuja služenje človeštvu. Akvamarin ščiti avro in usklajuje čakre. Preko grlene čakre prenaša sporočila na višjo raven. Prav tako usklajuje fizično in duhovno telo.

Apatit nam daje navdih. Je vmesna točka med zavestjo in materijo. Je kamen manifestacije. Promovira humanitarne odnose, spodbuja k služenju. Razvija uglasitev psihičnih in duhovnih darov, poglablja meditacijo, dviga kundalini, pomaga pri komunikaciji in samo-izražanju na vseh ravneh. Apatit poveča motivacijo in gradi energijske zaloge. Omogoča večjo odprtost in lahkotnost v odnosih, raztaplja rezerviranost in odtujenost. Temelji na odstranjevanju negotovosti okrog sebe in drugih. Spodbuja ustvarjalnost in intelekt. Počisti zmedo in omogoča dostop do informacij, ki jih uporabljamo osebno in za skupno dobro.

Vsakemu Nadangelu kristaloterapevti pripisujejo nekatere kristale oz. poldrage kamne. V zapestnici so združeni le nekateri izmed teh, ki jih pripisujejo temu Nadangelu.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.