Zapestnica Anahata

52,50 

Zapestnica Anahata je namenjena sidranju duše in podpori energijskih centrov v najlepši, božanski energiji Ljubezni. Anahata je ime za 4. čakro – srčno čakro, ki jo prežema zelena barva z najvišjimi vibracijami. Dobro je, da je odprta in pretočna, saj tako dovoljuje pretok energije skozi vse ostale centre. Obilica Hrizoprasa in vijola Rubina je prav temu namenjena. Usmerimo misli in čusta k vibracijam Ljubezni. Pripravimo se zanjo in ji odprimo vrata. Čas je. 

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,7 cm, notranji obseg meri nekoliko manj. Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Namenjena ljudem, ki si želijo nekaj več spoznati in nekaj več sprejeti od življenja. 

Ročno narejeno. Vse pravice pridržane!

Vsi kamni na dvojni zapestnici so facetirani, razen Rubina, ki je poliran. Torej so še bolj odsevni in svetloba se od njih odbija zelo lepo.  Hrizopras je velikosti 14 x 5 x 8 mm, Rubin 5 mm in Pirit 3 x 4 mm. Slikano pod belo svetlobo.

1 na zalogi

Kategorija:

Opis

Rubin je odličen kamen za energijo. Daje moč do življenja, napolni nas z energijo ter dela ravnotežje. Spodbuja strast do življenja, vendar nikoli v samouničevalno smer. Izboljšuje motivacijo in določa realne cilje. Spodbuja srčno čakro in drži srce v ravnotežju. Močno nas ščiti pred psihičnimi napadi in odjemalci srčne energije. Spodbuja pozitivne sanje in čisti vizualizacijo ter spodbuja epifizo. Rubin je eden od kamnov obilja in pomaga hraniti bogastvo ter strast.
Ta kamen prinaša na površje jezo ali negativne energije, da jih pretvori, ter spodbuja odstranjevanje vsega negativnega iz naše poti. Spodbuja dinamično vodstvo. Prinaša pozitivno in pogumno stanje duha. Ostri um s povečano ozaveščenostjo in odlično koncentracijo.

Krizopras daje občutek, da smo del božanske celote. Povzroča globoko meditativno stanje. V sebi ima moč, da spodbuja upanje in daje osebni vpogled. Izhaja iz nadarjenosti in spodbuja ustvarjalnost. Spodbuja tudi zvestobo pri poslovnih in osebnih odnosih. Daje energijo srčni in sakralni čakri ter prinaša univerzalno energijo v fizično telo.  Krizopras deluje pomirjujoče. Ustvarja odprtost za nove situacije. Pomaga pri iskanju po  sebičnih motivih iz preteklosti, ki so vplivali na razvoj. Poravnava naše ideje z našim vedenjem. Omogoča nam premagovati nasilne ali impulzivne misli in dejanja. Našo pozornost obrne na pozitivne dogodke. Stimulira tekoči govor in duševno spretnost. Preprečuje, da bi v jezi nepremišljeno govorili. Dviguje zatirane in ponavljajoče se podobe, preprečuje nočne more, še posebej pri otrocih. Prinaša občutek varnosti in zaupanja. Koristen je pri zdravljenju neodločnosti, podpira neodvisnost in spodbuja obveze

Pirit je odličen energetski ščit. Zemeljski element je tudi resonančna z energijo ognja, ki simbolizira toploto. Ogenj pomeni tudi negovalne lastnosti sonca in vašo lastno sposobnost ustvarjanja lastnega bogastva s svojo lastno močjo. Prinaša zaupanje in vztrajnost, da se stvari dokončajo. Kot talisman je Pirit edinstven zaščitnik, ki črpa energijo iz Zemlje skozi fizično telo in v auro.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.

 

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Zapestnica Anahata”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja