Zapestnica Nadangel Uriel

29,50 

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,5 cm, notranji obseg meri nekoliko manj (ob naročilu lahko v opombe vpišete želen obseg in prilagodim dolžino zapestnice). Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Namenjena ljudem, ki si želijo nekaj več spoznati in nekaj več sprejeti od življenja. Nadangel Uriel v tvoje življenje vnaša modrost, navdih, kreativnost in jasnost. Razlaga situacije, ki niso jasne in vliva zaupanje in modrost. Spremlja nove naloge in cilje, razsvetljuje poti in daje napotke. Spodbuja napredek v življenju in osredotočenost. Pomaga pri iskanju novega znanja. Njegovo ime pomeni »Bog je svetloba«.

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Hematit je velikosti 6mm in je prevlečen s svetlim zlatom in titanom, ki daje Hematitu odsevno zlato barvo in titan ojača njegovo delovanje.  Bela korala in Apatit sta polirana in premera 8mm. Vmesniki ne vsebujejo niklja ali svinca.

Klikni tukaj, če potrebuješ tudi DARILNO ŠKATLICO!

2 na zalogi

Kategorija:

Opis

Apatit nam daje navdih. Je vmesna točka med zavestjo in materijo. Je kamen manifestacije. Promovira humanitarne odnose, spodbuja k služenju. Razvija uglasitev psihičnih in duhovnih darov, poglablja meditacijo, dviga kundalini, pomaga pri komunikaciji in samo-izražanju na vseh ravneh. Apatit poveča motivacijo in gradi energijske zaloge. Omogoča večjo odprtost in lahkotnost v odnosih, raztaplja rezerviranost in odtujenost. Temelji na odstranjevanju negotovosti okrog sebe in drugih. Spodbuja ustvarjalnost in intelekt. Počisti zmedo in omogoča dostop do informacij, ki jih uporabljamo osebno in za skupno dobro.

Bela korala je znana kot kamen miru in preobrazbe. Podpiral  vas bo v obdobju spreminjanja in preobrazbe. Pokazal vam bo, kako bi morali ceniti preteklost, vendar zreti v prihodnost. Starodavne civilizacije so v veliki meri uporabljale koralo za medicinske namene. Pomaga umiriti um, spodbuditi intuicijo in olajšati čustveno zdravljenje. Hrani kri in okrepi okostje. Ta kamen tudi spodbuja regeneracijo tkiva pri hranjenju krvnih celic. Poleg tega pomaga pri sproščanju nečistoč iz mišičnega sistema, medtem ko zdravi motnje ledvic, mehurja in ščitnice.

Zlat Hematit je posebej učinkovit pri ozemljitvi in zaščiti. Harmonizira um, telo in duh. Uporablja se med potovanjem izven telesa, ščiti dušo in daje razlog za vrnitev v telo. Ta kamen ima močen jang element, išče ravnotežje meridianov ter odpravlja jin neravnovesja. Raztaplja negativnosti in preprečuje negativnim energijam vstop v avro. Ponovno vzpostavlja mir in harmonijo v telesu.
Pravijo, da je hematit koristen za pravne situacije.
Hematit podpira plašne ženske, krepi samozavest in spodbuja preživetje, povečuje moč volje in zanesljivost ter daje zaupanje. Odstrani samo-omejitve in pomaga pri širitvi. Pomaga pri premagovanju nasilja in odvisnosti. Zdravi težave s prenajedanjem, kajenjem in kakršno koli obliko pretiranega uživanja. Pomaga nam, da se sprijaznimo z napakami in jih sprejmemo kot učno izkušnjo, ne pa kot katastrofo.

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.

Vsakemu Nadangelu kristaloterapevti pripisujejo nekatere kristale oz. poldrage kamne. V zapestnici so združeni le nekateri izmed teh, ki jih pripisujejo temu Nadangelu.