Zapestnica Zdravljenja in zaščite

35,50 

“Tolikokrat si že izpustila, zdi se, da to počneš vedno znova. Izpuščaš svojo preteklost, karmo, delaš na sebi in za sebe. Pridi, premakni se v globine in začuti svoj Obstoj. Tukaj si z namenom. Namen, ki je le tvoj, namen, ki ga je izbrala tvoja Duša. Sledi ji, lažje ti bo. Nehaj se upirati poti, ki ti je domača, po kateri veš, da boš šla, pa se bojiš. Ne boj se. Ta pot je v tebi. Prinesla si jo s seboj. Ne boj se. Ta Pot je Tvoja.”

Zapestnica je raztegljiva in primerna za vse ljudi. Dolžina zapestnice je cca 18,5 cm, notranji obseg meri nekoliko manj. (ob naročilu lahko v opombah napišete želen obseg in zapestnico prilagodimo). Enkrat na mesec kristale umiti pod hladno vodo, hraniti in uporabljati na suhem. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik. Namenjena ljudem, ki si želijo nekaj več spoznati in nekaj več sprejeti od življenja.

Obesek: Roka (Khamsa), zlasti odprta desna dlan, je znak zaščite, ki predstavlja tudi blagoslov, oblast in moč in je videti kot močna obramba pred zlobnim očesom. Roka ima lahko prste narazen, da se ubrani pred zlom ali kot zaprta dlan, da prinaša srečo.  Prikazuje odprto desno dlan roke in se uporablja kot znak zaščite v mnogih družbah v zgodovini, saj verjamejo da zagotovi obrambo pred zlobnim očesom.  

Ročno izdelano. Vse pravice pridržane.

Unakit je premera 8 mm in Šungit 6mm, oba sta polirana. Unakit vsebuje različne odtenke, tako da si kamni med seboj niso podobni. Vsaka zapestnica je tako unikat (slika je le usmeritev). Vmesniki so iz zlitine cinka in ne vsebujejo niklja, svinca, kadmija ali drugih škodljivih snovi. Pri zelo občutljivi koži morda reakcije (redko). Slikano pod belo svetlobo.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Šungit je starodavni kamen modrosti, zdravljenja in zaščite. Pogosto ga imenujejo mojstrski zdravilni kamen ali čudežni kamen zaradi številnih koristi, ki mu jih pripisujejo. Verjame se, da je ta kamen star več kot dve milijardi let in naj bi v telo vnesel božansko svetlobo, celični spomin in človeško izkušnjo. Prepričanje je, da Šungit očisti fizično telo energetskih teles nižjih frekvenc in negativnosti ter pripravi zavest na sprejemanje višjih vibracij resnice. Skozi to delovanje Šungit daje svojo modrost starosti in postane vodnik na poti razpletanja, ki nam pomaga, da smo mirni in si prisluhnemo.

Ker močno prizemljuje. uravnoveša našo korensko zvezdno čakro, kar omogoča, da prizemljitev poteka na več ravneh, vse do tekočega zlatega jedra našega planeta. To omogoča, da se Sveta zavest Gaje in božanske ženske premika navzgor skozi našo hrbtenico, kar omogoča, da se korenska čakra in Krona odpreta, višja dimenzijska poravnava pa poteka z velikim osrednjim soncem in moškim vidikom stvarstva.

Pri zdravljenju naj bi Šungit koristil skoraj vsem pogojem, ki so posledica neravnovesja ali strupenih ostankov, ne glede na to, ali so okoljski, čustveni, duševni ali vibracijski.

Unakit ima edinstveno in občutljivo energijo, ki združuje vzgojo in rast, ki jo simbolizira zelena, z ljubeznijo in nedolžnostjo, ki jo simbolizira rožnata. Čustvene zdravilne lastnosti Unakita so neverjetno močne zaradi edinstvene kombinacije rožnatega Feldspara in zelenega Epidota. Njegov pravi namen je, da vzdržujete ravnotežje med vašimi čustvenimi in duhovnimi telesi. Unakit naj bi bil kamen vizije, ki odpira tretje oko in je koristen za pridobivanje ljubezni in obilja. 

Unakit je povezan z dvema čakrama: s tretjim očesom (intuicija, vpogled in jasnost) ter s srčno čakro (sposobnost uravnoteženja čustev). 

Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.