Energijska esenca Maitreya – Jezus Kristus

33,00 

Esenca je energetsko zaščitena, kar pomeni, da ne sprejema vase zunanjih energij. Polnjena je v visoko kvalitetne stekleničke. Uporaba: Esenca je namenjena samo za zunanjo uporabo. Esenco primite v dlani in jo podržite na vaši srčni čakri, da se povežete z njo. Pretresite stekleničko in jo 3x razpršite nad svojo kronsko čakro (v energijskem polju) in jo nato še vdahnite vase. Lahko tudi podate namero. Priporočljivo je, da esenco uporabite 3 x na dan, (če čutite, lahko tudi večkrat),npr. ko se zbudite, pred meditacijo, ko začutite padec vibracije, pred pomembnim dogodkom, pred spanjem. Ni primerna za uporabo v izparilniku! Naj esenca postane del vas in vam služi v najvišje dobro. Božanski objem❤️

Ročno narejeno. Vse pravice pridržane!

Energijska esenca je delo mojstrice Mojce Lampe. Zato vsa vprašanja in naročila posredujemo njej in je za dostavo potrebno počakati kak dan več, če slučajno esence nimamo v neposredni zalogi. Hvala za razumevanje!

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Nekaj je na njem, kar so začutili že tisti, ki so mu v njegovem času sledili. Ena posebna svetloba, ki sije iz njegovih oči. Ena posebna energija miru, ki te prevzame, ko si v Njegovi bližini. Nikogar ni pustil ravnodušnega, pa tudi na nikogar ni želel narediti vtisa. On je tak enostavno bil. Svetniški po srcu in duši. Znal je povedati prave besede, se pojaviti ob pravem času, narediti pravo stvar. Ne gre za izkušnjo popolnosti. Gre za predanost brezpogojni ljubezni, ki dvigne zavest k Enosti. Ni sodil, ni se jezil, ni ločeval…kajti v čisti ljubezni se vsi ti občutki razblinijo. Jih ni. Ostaja samo Enost bivanja in Enost ljubezni. Občutek večnosti v času in neskončnost v bivanju.

Esenca pomaga aktivirati njegovo zavest, ki steče skozi nas kot svetlobne žice, ki prižigajo svetlobo v slehernem delčku našega svetlobnega telesa.

Vonj je tako pritanjeno nežen, da ga je komaj zaznati, kajti On ne potrebuje ničesar velikega, da opozori nase..že s tem, ko je Tukaj, nam daje vse. Globoko čutenje. Močno zaznavanje. Aktivacijo tretjega očesa. Milost. Blagoslove. Čudeže. Vseobsegajočo ljubezen.

Prihaja kot duša dvojčiča Marije Magdalene. V sebi nosi njeno seme in ona v sebi njegovo seme. Skupaj sta Sveto partnerstvo. Skupaj sta nepremagljiva v ustvarjanju čiste ljubezni.

Mi vsi v sebi nosimo oba arhetipa, Jezusa in Marijo Magdaleno. Mi vsi smo tisti, ki prihajamo nazaj in predstavljamo Maitreyo – tistega, ki prihaja, da nas bo odrešil.

Potopi se v vonj ingverjeve lilije in olje Marije Magdalene, ki spletena v fuzijsko energijo povzdigneta tvojo notranjo moč, da se lažje spustiš v tiste dele, ki so bili do zdaj skriti pred teboj. Naj jih preplavi ljubezen v najčistejši obliki.

Esenca je podprta s kristali roževca, ametista in peridota.

” Tisti, ki veliko govori, malo kaj pove. Prisluhnite tistemu, ki vas ogovori s srcem in v tišini.”

Esenca ni nadomestilo za uradno priznano terapijo, predpisano iz strani zdravniške stroke. Odgovornost kupca je, da izdelke uporablja varno in primerno namenu končnega izdelka. Za morebitne posledice nepravilne uporabe je odgovoren izključno kupec izdelkov. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi napačne uporabe ali neznanja kupca. Podjetje prav tako ne daje nobenih zdravstvenih zagotovil glede učinka ponujenih izdelkov. Izdelki niso namenjeni zdravljenju ali lajšanju kakršnihkoli bolezni ali drugih zdravstvenih težav.